UBOAT - ha hiányzik a Silent Hunter

  • Írta: zoenn
  • 2019. március 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Tengeralattjáró-szimulátorokkal nem voltunk eleresztve az utóbbi években, pedig a műfaj valaha nagy népszerűségnek örvendett - gondoljunk csak a Ubisoft Silent Hunter-sorozatára. A Deep Water Studio azonban feltámasztaná a stílust.

Az UBOAT egészen pontosan egy vérbeli második világháborús tengeralattjáró-szimulátor. Az óceánokat szabadon bejárhatjuk, és a legénység menedzselésének feladata is ránk hárul. Itt nem az a cél, hogy minél több ellenséges hajót kilőjünk (vagyis nem csak ez), hanem hogy a német katonákat életben tartsuk a hosszú bevetések alatt.

Méghozzá úgy, hogy figyelnünk kell a fizikai és mentális állapotukat. A katonák ugyanis éhesek, fáradtak, és ha a moráljuk alacsony, nem fűlik a foguk a harchoz. Igyekezni kell hát a kedélyállapotukat egyensúlyban tartani. Ha túl kemény kapitány vagy, akkor biztosan nem fogják követni a parancsaidat. Minden tengerésznek saját háttértörténete van, akad köztük alkoholista, gyáva jellem vagy akár kém is.

Ha magadhoz hívatod őket, megbeszéled a problémáikat velük, extra fejadagot adsz nekik, vagy csak poénkodsz velük, kedvelni fognak. Még azt is eldönthetjük, hogy melyikük barátnője a szebb!

A játék 2019 első negyedévében érkezik a Steam Early Access kínálatába.

2.
2.
GAMEROD
A Silent Hunterhez nem sok köze van - sajnos. Nekem inkább a régi Prisoner Of Ice ugrott be róla.
1.
1.
Raam989
Hirtelen Silent Hillt olvastam. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...