Apex Legends - jöhetnek az NPC-k?

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 11.
  • Pletyka
Link másolása
Legalábbis minden jel erre utal, ugyanis az adatbányászok egészen konkrét bizonyítékokat találtak a két vadonatúj fegyver, illetve egy titokzatos éjszakai játékmód mellett az NPC-k érkezésére is.

Akárcsak a Havoc energiafegyver esetében, ezúttal is a RealApexLeaks Twitter-bejegyzései közt találhatunk több érdekességet is az Apex Legends jövőbeli frissítéseit illetően. Az első rögtön egy vadonatúj fegyverrel, egészen pontosan egy lángszóróval kapcsolatos.

A Respawn Entertainment persze rengeteg izgalmas részletet tartogat a játékhoz, de azt az adatbányász csapatnak köszönhetően már most tudjuk, hogy ezek közt egy távirányítású géppuskaállás is biztosan helyet kap.

Azoknak is jó hírünk van, akik már kezdik unni, hogy folyton ugyanazzal a felállással és nappali pályával találkoznak, ugyanis megállíthatatlanul közeleg egy éjszakai játékmód is.

Végül pedig rengeteg programsor szól a játékban található NPC-kről, vagyis a számítógép által irányított karakterekről, melyekről azt is megtudhatjuk, hogy a Spider, Goliath és Prowler nevekre fognak hallgatni. Elképzelhető, hogy érkeznek a játékba a titánok?

A játék egyébként NPC-k nélkül is meglehetősen népszerű. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy alig egy hete, a megjelenéshez képest mindössze egy hónap leforgása alatt már túl is lépte az 50 millió játékost. A nagy létszám persze sok téren okoz problémát, a hétvégén közzétett hivatalos adatok alapján a játék rajtja óta 355 ezer csalót tiltottak ki a PC-s verzió esetében.

Az Apex Legends jelenleg Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n érhető el, a játékról készült tesztünket pedig az alábbi linken olvashatjátok.

4.
4.
shatterhand
Titanok tudtomnal nem lesznek mert borulna a balansz.
Npck meg.....én arra tippelek, hogy ez a "kiharcolt" solo módban lesz.
Kitalálták a fasza 3squados rendszert. Hozzá egy jó pingrendszert. Erre jön a sírás,hogy ke a solo mód.
3.
3.
Dresa
Egy ilyen hírnél miért kellenek ezek a képek? Teljesen felesleges, elég lenne egy link az oldalra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...