Befutott a Sekiro: Shadows Die Twice launch trailere

  • Írta: szlav
  • 2019. március 11.
  • Videó
Link másolása
Jó másfél héttel a megjelenés előtt érkezett meg a Sekiro: Shadows Die Twice premierjéhez szánt előzetes. A FromSoftware játéka maga mögött hagyja a Souls-játékok undok szörnyeit, cserébe a feudális Japánba vezet majd az utunk.

Mi már tudjuk, hogy mivel fogjuk tölteni a jövő hétvégét! A FromSoftware legújabb fejlesztése, a Sekiro: Shadows Die Twice hangulatát tekintve jócskán eltér a Souls-szériától, de egy valami nem változott: a piszkosul nehéz, de mégis fair játékmenet. Kezdjük is a hangolódást és nézzünk bele a premier előfutáraként érkező trailerbe!

A Sekiro: Shadows Die március 22-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

18.
18.
Macifasz
#15: Én minél több anyagot látok belőle, annál jobban megvagyok győzve. Írtam egy korábbi hírnél, hogy annó az E3-as bejelentő videó után azt hittem, ez egy agyatlan zombi hent lesz nem több. De annyit fejlődött azóta a videó óta, hogy én már kezdem elhinni, hogy ez bizony remek kis játék lesz nemcsak az atmoszféra, de a sztori szempontjából is. Nekem már elve az nagyon tetszik, hogy a zombis téma ellenére ez nem egy zombis játék, hanem a zombik csak ott vannak mint lehetséges veszélyforrás, és ha akarjuk, a legtöbb esetben simán el illetve kikerülhetjük őket. :-)
17.
17.
Ps fanboy
#16: Attól függ melyik hivatalos díjkiosztót nézzük. Ha például a New York-i kritikusok díjkiosztóját, ott van ilyen, hogy év Remake-je díj. De ha a Game Awards-ot, ott például nincs ilyen kategória. És mivel a Capcom is új játékként kezeli a Re2-őt, és nem Remake ként hivatkozik rá, (teljesen joggal) mivel már csak nyomokban hasonlít a régire. Így elképzelhető, hogy bizonyos helyeken simán indulhat az év játéka kategóriában.
16.
16.
Yanez
#15: Csak szólok, hogy a RE2 remake nem lehet év játéka, max év remakje, ha hivatalos díjkiosztóról beszélünk.
15.
15.
Ps fanboy
#2: Majd meglátjuk milyen lesz a Days Gone. Amit eddig láttam belőle az nem rossz, de ha már zombi játék és év játéka, akkor a Resident Evil 2 Remake-et se felejtsük el, azért nem véletlen kapott szinte mendenhol 9 fölötti értékeléseket. Ahhoz, hogy a Days Gone megszorongassa többet kell majd felmutatnia, mint amit eddig láttam belőle. Persze minden esélye megvan rá, csak egy Sony exkluzív, de azért mint sokaknál, nálam sem sikerült még teljesen szétfoszlatni az kétségeket, méghozzá hogy lesz e olyan erős a sztori, amit egy Sony címtől elvárhatunk.? De ha a LoU Part 2 kijön még idén, akkor ez már nem számít. Abban biztos vagyok, hogy idén egy zombi game lesz az év játéka.
14.
14.
guba800
Gondoltam előrendelem,de szerintem megvárom a teszteket,nem tudom milyen lessz. Remèlem jo.
13.
13.
Fata Morgana
A trailer valami eszméletlen, odaverős, szerintem a "current gen" egyik legjobb játéka lesz várom nagy szeretettel!:)
12.
12.
br1Koo
#9: A játékmenet, a multi, a helyszínek, a tárgyak, a nehézség(!) gyakorlatilag a játék minden aspektusa maga a sztori része. Nem szájba rágós az biztos, ettől még banális dolog kijelenteni hogy nincs, csak azért mert neked nem volt türelmed a játékhoz.
11.
11.
drizzt10
#9: A nincs sztori után hagytam abba az olvasást. Legalàbb nézz utána valaminek mielött ilyen irdatlan baromságot írsz.
9.
9.
#5: Birom ezt a vedekezest, ettol leszel egyedi meg a jatek is, hogy szarra alazod magad vele, csomo esetben meg nem azert halsz meg, mert bena vagy, hanem mert azut a falom az ellenfel meg ilyenek. Grafika is idejetmult, talan a 3 szep, de nem alleejtos, sztori nincs, csak amiket az emberek belekepzelnek forumokon, de semmi gond annnyira egyedi vagy! Kitunsz közülünk :-)
8.
8.
KRAT0S
#5: kimoderált üzenet
7.
7.
Hunszi
#4: Én is így gondolom...de a helyzet az, hogy ez az év annyira nem lesz telített megjelenésekkel, ami a minőségi kategóriákat illeti, pontosan ezért gondolom, hogy egy Days Gone simán becsúszhat, mint Top 1, ha nem lesz Last of Us 2.
6.
6.
DarkLord
Idén az első játék lesz számomra, amit tuti végig élvezni fogok. Na jó most a DMC 5 is adja nagyon, de ez kicsit komolyabb móka lesz :)
5.
5.
zimonyini
#3: És akkor már el is veszne ami a játékot egyedivé teszi... CASUAL
4.
4.
Duken
#2: Mondjuk én elégedett vagyok a jelenlegi gen ps játékaival. A legnagyobb játékélményeim, ezekhez köthető de pont a Days Gone-ra nem mondanám hogy év játéka esélyes. Szerintem egy szimplán jó játék lesz de semmi extra vagy új. Egy 8 pontos, élvezetes op game lesz de nem GoW vagy Uc4 szint. Mindenesetre a világa személy szerint nekem jobban bejön mint a Hzd. Igazi Daryl szimulátor a mociért meg jár a plusz pont! :)
3.
3.
KRAT0S
#2: Nem lenne rétegjáték ha lehetne választani vagy 3 nehézségi szint közül....(mondjuk engem csak az idegesít hogy 2 pofontól meghalok,és az egészet az elejéről kell kezdeni)
Akkor mindenki megvenné!!
vagy mondjuk lehetne menteni szabadon (és ilyenkor nem támadna fel mindenki..)
Vagy legalább a gombkiosztást lehetne belőni a saját stílusodnak...én ez miatt hagytam abba a BB-t is meg a DS3-mat is.Egyszerűen nem tudok a hátsó gombokkal harcolni,még órák után se állt rá a kezem :/

(Ja és nem kell le casualozni! szoktam hardon játszani,de csak második végigjátszáskor,amikor már ismerem a játékot.)
2.
2.
Hunszi
#1: Esélytelen, nem azért mert nem lesz jó játék, hanem mert egyszerűen túl rétegjáték ahhoz. Az Év játéka cím valószínű a Days Gone-nal vagy a Last of Us 2-nél (ha tényleg kijön idén) fog landolni.
1.
1.
Duken
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...