Nyáron érkezik a Control

  • Írta: szlav
  • 2019. március 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Hullanak az infómorzsák a Control kapcsán. Napra pontos megjelenési dátumot ugyan még mindig nem kaptunk, de azt már elkönyvelhetjük, hogy még idén nyáron felfedezhetjük a Remedy paranormális kalandját.

Egyre több részletet ereszt el a Remedy a Control kapcsán. A Game Informer stúdiólátogatása jó néhány bennfentes infóval látta el a gamer sajtót - ha például lemaradtatok a speciális képességeket bemutató videóról, akkor mindenképpen pótoljátok! Az újságírók megtudhatták többek közt azt is, hogy nagyjából mikor várható az Alan Wake és a Quantum Break alkotóinak új játéka.

Konkrét dátumot egyelőre nem mondott senki, de azt elárulták, hogy még idén nyáron piacra kerül a természetfeletti kaland. Nem meglepő mindez, hiszen üzleti szempontból sokkal megfontoltabb döntés, ha a stúdió elkerüli a tavaszi, vagy őszi videojátéközönt és ehelyett egy jóval nyugodtabb szezonban adja ki a fejlesztését. Így tesz például a The Sinking Cityt fejlesztő Frogwares is - reméljük, hogy mindkét játék esetében kifizetődik ez a taktika.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...