Íme, a Doom: Annihilation első előzetese

  • Írta: szlav
  • 2019. március 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Végre belepillanthatunk az újragondolt Doom-mozi képsoraiba. A Universal Pictures szárnyai alatt készülő Annihilation újra megnyitja a pokol kapuját, így repkedő skulóból és vérengző démonokból most sem lesz hiány.

Doom: Annihilation néven készül a Universal Pictures által készített filmes adaptáció. A történet ezúttal is a Mars egyik holdján elszabadult pokol bugyraiba vezényel minket, habár azt meg kell említeni, hogy a rebootnak nem lesz köze a Dwayne Johnson nevével fémjelzett filmhez. A rendezői székben a B-kategóriás akciómozik koronázatlan királya, a Halálfutam-szériáért és a S.W.A.T - Tűzveszélyért felelős Tony Giglio ül majd. Érdemes azt is megemlíteni, hogy a Universal nem küldi moziba a filmet, a megjelenés egyből home videón várható az ősz folyamán.

27.
27.
Ecneb
Nem hittem volna, hogy az első doom filmet alul lehet múlni...
26.
26.
Max3000
#7: Nekem olyan érzésem van,hogy az új fantasztikus négyes mellett ez a doom is elfog törpülni.
25.
25.
Max3000
Nem tudom láttam-e valaha ekkora szó szerint okádék trailert.Mondanám,hogy trailer alapján nem ítélünk el filmet,de merész leszek.Ez a film egy rakat gané lesz.
24.
24.
Deadpool
Pedig még nincs is Április 1
23.
23.
br1Koo
Az a vicc, hogy a korábbi Doom film gőzölgő szarkupac mivoltára is köröket fog ráverni erre a förmedvényre.
22.
22.
hedzsooo
Xar. (Még a Doomguy is nemet cserélt benne b@szki XD)
21.
21.
delphijos
#7: Azért alról sem szabad megfeledkezni hogy pl. az USA hatalmas piac. 100 csillió tv csatorna, egyszerűen nem lehet minden film AAA kategóriás. És nincs is pénz rá hogy az összes nagy költségvetésű legyen. Itt most annyi az üröm hogy egy jól csengő név is ilyen kategóriájú filmes megvalósítást kap.
20.
20.
Macifasz
#18: Te meg ezek szerint nem ismered az "elszabadult a pokol" kifejezést, amit képletesen szoktak érteni az emberek, nem szó szerint. ;-)
Ez a film viszont meeeh...engem már akkor elveszített, amikor hallottam, hogy csupán pár százezer dollár lesz a költségvetése, ráadásul VHS only. :-/
18.
18.
Ez egy hulladek, viszont a cikkiro sem latta az elozot vagy nagyon regen, mert abban sosem volt pokol, genekkel magyaraztak, amik az ember tulajdonsagai alapjan valtoztatnak.
16.
16.
AbsurdShark
#10: Hát az előzetes alapján ez még az előző Doom filmnél is gyengébb lett. Annak legalább a látványvilágára többet költöttek.
15.
15.
Farrell
https://www.youtube.com/watch?v=RUvAwBeGCgo

Én inkabb igy képzelném el...
14.
14.
kamgecam
#11: Akik megvették az anthemet.
12.
12.
Nagyerecsakide
Gyanítom ebben az újabb zs szerű filmben sem Samuel Hayden, sem Olivia Pierce nem fog életre kelni.
11.
11.
10.
10.
Patrick9810
Mi a faszt láttam én most?
Egy az egyben a 2006-os förtelmet látom benne. Nem értem, hogy miért erőltetik ezt, nagyon nagy bukó lesz. Azok a démonok, te jó ég :( Így kell meggyalázni egy kultikus szériát.
8.
8.
shooter1234
#4: Legalább újraírhatóra? :)
7.
7.
gegory
Hát van egy olyan érzésem, hogy a fantasztikus négyes reboothoz hasonlóan ezt is csak a jogok megtartása miatt csinálták meg. Nem tudok más épp eszü indokott, hogy az Universal ilyen setup-al(ilyen rendezők és zs kategóriás szinészekkel) bele kezdett ebbe a filmbe.
6.
6.
MongooseXD
5.
5.
kirschakos
#2: Ebből nem sok lesz az a pénz :D
4.
4.
kirschakos
#3: Alapból DVD-re készül :D
3.
3.
Neo1989
Inkább felejtsük el kategória. (Pedig a játékot szeretem.) Fogadjunk 1 mozi se fogja megvenni, majd kiadják DVD-n.
2.
2.
Matt8888
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...