Íme, a Doom: Annihilation első előzetese

Végre belepillanthatunk az újragondolt Doom-mozi képsoraiba. A Universal Pictures szárnyai alatt készülő Annihilation újra megnyitja a pokol kapuját, így repkedő skulóból és vérengző démonokból most sem lesz hiány.
  • Írta: szlav

Kommentek

#27
Nem hittem volna, hogy az első doom filmet alul lehet múlni...
#26
#7: Nekem olyan érzésem van,hogy az új fantasztikus négyes mellett ez a doom is elfog törpülni.
#25
Nem tudom láttam-e valaha ekkora szó szerint okádék trailert.Mondanám,hogy trailer alapján nem ítélünk el filmet,de merész leszek.Ez a film egy rakat gané lesz.
#24
Pedig még nincs is Április 1
#23
Az a vicc, hogy a korábbi Doom film gőzölgő szarkupac mivoltára is köröket fog ráverni erre a förmedvényre.
#22
Xar. (Még a Doomguy is nemet cserélt benne b@szki XD)
#21
#7: Azért alról sem szabad megfeledkezni hogy pl. az USA hatalmas piac. 100 csillió tv csatorna, egyszerűen nem lehet minden film AAA kategóriás. És nincs is pénz rá hogy az összes nagy költségvetésű legyen. Itt most annyi az üröm hogy egy jól csengő név is ilyen kategóriájú filmes megvalósítást kap.
#20
#18: Te meg ezek szerint nem ismered az "elszabadult a pokol" kifejezést, amit képletesen szoktak érteni az emberek, nem szó szerint. ;-)
Ez a film viszont meeeh...engem már akkor elveszített, amikor hallottam, hogy csupán pár százezer dollár lesz a költségvetése, ráadásul VHS only. :-/
#19
#18: Így van. Anno valami olyat olvastam, hogy a rendező elnézést is kért a rajongóktól. A forgalmazo, vagy a producer(már nem tudom melyik) akkoriban túl elvetemültnek tartotta a pokol témát..
#18
Ez egy hulladek, viszont a cikkiro sem latta az elozot vagy nagyon regen, mert abban sosem volt pokol, genekkel magyaraztak, amik az ember tulajdonsagai alapjan valtoztatnak.
#17
Jöhet!
#16
#10: Hát az előzetes alapján ez még az előző Doom filmnél is gyengébb lett. Annak legalább a látványvilágára többet költöttek.
#15
https://www.youtube.com/watch?v=RUvAwBeGCgo

Én inkabb igy képzelném el...
#14
#11: Akik megvették az anthemet.
#13
Most tényleg? Picsafilmet csináltak a doomból is?:) Nagyon kellett a doom világába egy ilyen badass női főhős... Mintha egy Brizsitzsonsz naplójában Statham picsogna otthon....
#12
Gyanítom ebben az újabb zs szerű filmben sem Samuel Hayden, sem Olivia Pierce nem fog életre kelni.
#11
Ennek vajon ki a közönsége?
#10
Mi a faszt láttam én most?
Egy az egyben a 2006-os förtelmet látom benne. Nem értem, hogy miért erőltetik ezt, nagyon nagy bukó lesz. Azok a démonok, te jó ég :( Így kell meggyalázni egy kultikus szériát.
#9
#8: :D Kétlem.
#8
#4: Legalább újraírhatóra? :)