Jövő héten érkezik a Ni No Kuni II második DLC-je

  • Írta: szlav
  • 2019. március 12.
  • Letöltés
Link másolása
A Ni No Kuni II: Revenant Kingdom hamarosan megkapja a második nagy tartalmi frissítését. A The Tale of a Timeless Tome az álmok világába vezet minket, ahol Evan és barátai egy titokzatos kosztümös nyúl nyomába erednek.

Folytatódik a Ni No Kuni II: Revenant Kingdom története! Amikor főhőseink álmaiban újra és újra feltűnik egy különös nyúlfejű figura, Evan és barátai úgy döntenek, hogy utánajárnak a rejtélynek. A The Conductor névre hallgató öltönyös nyúl az álmok - és rémálmok - világába vezeti hőseinket, ahol minden eddiginél nagyobb kihívások várnak rájuk.

A rengeteg új tárgy és rémálomba illő ellenfél mellett a hőseink történetében is jócskán elmélyül majd az új kiegészítő. A Mind Picker nevezetű varázslattal felfedezhetjük barátaink emlékeit, újra átélve a múltjukat.  Itt találhatók a High Higgledies névre hallgató apró varázslények is, akik múlt emlékeiben találtak menedéket a rájuk leselkedő rémálmok elől. A mi feladatunk lesz, hogy a Conductor kérésére megmentsük őket.

A harcrendszer is komoly újításokat kap, ugyanis a Martial Methods rendszere két új technikával, a The Wizard's Companionnal és Martha's Methoddal egészül majd ki. Előbbi a nevéből adódóan a varázslatokra fókuszál, utóbbi viszont az apró Higgledyk segítségét hívja a csatában. A friss technikáinkat pedig tökélyre fejleszthetjük a Solosseum Slog arénájában. Itt véletlenszerű harci kihívások várnak majd ránk, de nem maradnak el a magas szintű jutalomtárgyak sem.


A Ni No Kuni II: Revenant Kingdom - The Tale of a Timeless Tome március 19-én érkezik PC-re és PlayStation 4-re. 

1.
1.
KopyAti
Ez volt az első játék, amibe 100+ órát, egészen pontosan 116-ot raktam. Ezt azóta már megdöntöttem az AC Odyssey-el, eddig 141 óra, s még nem látom a végét. Namármost! Miért kell ilyen sokat várni egy dlc-re? Már biztos, hogy nem fogom mégegyszer felrakni ezért. Szép volt jó volt, de ennyi volt. Nekem legalábbis.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...