Animeadaptációt kap a Dragon’s Dogma

Újabb játék helyett sorozatként tér vissza a Capcom RPG-szériája, méghozzá nem más, mint a Netflix gyártásában. A tervek szerint egy anime érkezésére számíthatunk, ami teljes mértékben a játék világára építkezik.

A kihívásokkal teli harcrendszerének és lenyűgöző nyílt világának köszönhetően mára igazi kultikus játékká vált az eredetileg 2012-ben kiadott akció-RPG alkotás, mely úgy látszik, hogy a pár éve bemutatott felújított verzió után újból visszatér, ezúttal azonban sorozat formájában.

A Netflix ugyanis a mai napon hivatalosan is bejelentette, hogy a Sublimationnel közreműködve egy olyan animesorozaton kezdett el dolgozni, mely a Dragon’s Dogma világában egy harcos utazását kíséri nyomon, aki bosszút akar állni egy sárkányon, mert az ellopta a szívét.

A megjelenési dátumról és az egyéb részletekről természetesen még semmilyen információ nem látott napvilágot, szóval akár még évekig is várhatunk a sorozat érkezésére. Viszont legalább addig sem hagyja magukra a Capcom a rajongókat, következő hónapban például máris érkezik a Dragon’s Dogma: Dark Arisen legújabb kiadása, ezúttal Nintendo Switchre.

1 komment - szólj hozzá!