Jön a PC-s Halo: The Master Chief Collection

A Microsoft Store mellett Steamen is elérhető lesz az évek óta hőn áhított pakk, ráadásul a kollekció még a Bungie-féle Halo: Reach alkotással is kibővül, melyet az Xbox One-os játékosok szintén megkapnak.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#17
#15: Pont a sztorit nem említettem én se, az tényleg nem nagy eresztés :D
#16
#11: Jó zenék, élvezetes gunplay, viszonylag normális történet, beszélő főhős, érdekes atmoszféra/körítés.
Nem kell semmilyen lufit felfújni, ez pont elég egy jó FPS játékba. És, akkor ott a multi amiért sokan szeretik. Arról mondjuk nem tudok nyilatkozni. Pont pont csíkocska.
#14
#13: Első két részt toltam csak, de szerintem az FPS-akció patikamérlegen van mérve, megspékelve egy pár epikus csatával és zenével.
#12
#11: A Halo az nem TPS. Pont.
#11
Aki játszott már TPS-el és játszott a halo sorozattal az hazudik, ha azt mondja, hogy az egész nem egy felfújt üres lufi. PONT!
#10
#9: MS Store-ba is jön a kollekció... aki ott akarja ott veszi ott minden a ms-é lesz aki meg leszarja a pc-s ms store-t megy steam-re.. ott úgyis többet.
Remélem a MS ad majd ki eladási adatokat hogyan fogy majd pc-n! Rettentő kíváncsi vagyok
#9
#3: Pc-én általánosságban Steam-en vásárolnak a legtöbben, amiből a Microsoft nem részesül. Nem úgy mint konzolon azaz Xbox-on, ahol minden eladott játék után leveszi a sápját. Tehát a Micro igenis szeretne minél több konzolt eladni.
#8
#7: Ámen. Akkor már tényleg csak a Gears of War korábbi részeit kéne átírni PC-re. :-D
#7
#6: Az enélkül is biztos volt. GEars of War 5 és a Halo Infinite + kb minden más cím is jön majd pc-re...most már kb "egy platform" lesz az xbox és a pc..
#6
Az első részről vannak halovány emlékeim, így nekem ez első napos vétel lesz! Reméljük ezzel az is biztossá vált, hogy a legújabb rész is jön majd PC-re. :-)
#5
Nem mennék el addig, hogy év híre, de biztosan hónap híre.
#4
Nah ez nagy hír számomra... Végre! Alig várom hogy tolhassam és nosztalgiázzak egy jót, persze attól hogy PC-n lesz, szigorúan controllerrel lesznek kitolva a kicsikék <3, úgy az igazi!
#3
Ez is jól tükrözi pláne a steam ,hogy ők software-t akarnak eladni nem konzolt
#2
Annyira érdekes, hogy maga a látványvilág nem jön be, mai napig. Neonfények, kicsi goblinok stb.
Viszont, mégis elkapott valami anno.
A zenék, a hangulat és az MI összhatás olyan szinten megadja a varázsát, hogy hihetetlen.

Az ODST-t pedig külön ajánlom azoknak, akiknek a Republic Commando tetszett.
Darkos kicsit, de szerintem a legjobb rész és még Master Chief sem kellett hozzá.
#1
Igen erre vártam már évek óta!! :D Végre teljes pompájában és egér-billentyűzet támogatással élvezhetem a sorozatot elejétől a végéig!! Ezzel egyenértékű gaming-hír számomra azt hiszem csak a régóta pletykált Bioshock-folytatás vagy a Gears Of War-széria teljes PC-re költöztetése lenne!