Jade Raymond csatlakozott a Google-höz

Jade Raymond karrierje az utóbbi években meglehetősen sok drámai fordulatot vett, és nincs ez másként a mai napon sem. A Ubisoft és az EA után a Google-nél folytatja a munkát, méghozzá alelnöki pozícióban.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#47
#46: Az olyan Windows amiben csak MS storebol lehetne szoftvert venni azonnal halálra lenne ítélve. A fő piac eleve a vállalati ott nem a consumer, de egyik se venné jó néven.
WP akár jó is lehetett volna ha nem szarnak magasról a fejlesztésére és hiányoznak alapvető alkalmazások.
Mondjuk amit most is művelnek a Windows 10ben az egy vicc, majdnem minden nagy frissítés hoz valami kritikus hibát, és erőszakkal azért is felrakja ha kell ha nem.
#46
Azért az MS-nél is volt jópár félresikerült húzása. Egy valag pénzt költött a mobilos terjeszkedésre ( pl. Nokia ) és aztán kénytelen volt teljesen visszavonulni. Az MS Health is meghalt, és egyelőre nem nagyon akar összejönni hogy a Windows platformon is ők legyenek a kizárólagos sw forgalmazók, pedig abban lenne még nagy pénz, nem véletlen hogy folyamatosan próbálkoznak. Az Azure is sokkal döcögősebben indult mint szerintem szerették volna, bár az mostanra "kirúgta" magát. Persze összességében nagyon hasítanak, de lehetett volna pár döntést okosabban meghozni. A Sony-nak meg mára tényleg a PS a húzóágazata, pedig sok más területen láttak már szebb napokat.
#45
#44: Örülök a korrekt rekakciónak, és köszi. Igaz, az MS-nek, nem ezen áll vagy bukik a dolog, de szerintem sokaknak meglepő (nekem legalábbis az volt), hogy mennyire "kimutatható" arányú a MS részére is a dolog.
#44
#42: Ok, jogos az észrevételed, először én is bevételt írtam, de sajnos se időm se kedvem statisztikákat nézegetni, az itthoniakból kiindulva úgyis olyan, amilyen.
Csak voltak hírek, hogy Sonyék bajban vannak rengeteg fronton, de mivel engem túlzottan nem érint, ezért nem mélyedtem bele a témába, átfutottam a cikkeket, és ez jött le belőle, mint szerintem sok más embernek is: A Sony-nak a játékipar a túléléshez kell, az MS-nak extraprofit/PR/hobby/pénzmosási lehetőség stb., de lényegében nem ezen áll vagy bukik a fennmaradásuk. SZERINTEM.
#43
#41: Egyébként ezek nyilvánosak, keress rá a MS éves pénzügyi jelentésére és olvasgassál.
#42
#41: Én meg ha bevételt írok először, amibe te belekötsz, majd azt igazolom, akkor nekem utána te ne adogassál már házi feladatokat. Köszi.
#41
#40: Bevétel és nyereség (profit) között azért tegyünk már különbséget, ha már linkekkel és adatokkal dobálózunk kérem. Ha lehet telefonra/tv-re és külön a befektetésekre bontva, + a játékipar. Köszi, kíváncsi vagyok rá.
#40
#38: https://www.gamesindustry.biz/articles/2018-07-19-microsoft-annual-gaming-revenue-tops-usd10-billion

Upsz... Lehet fél szazélok tévedtem, mert 110 milliárd volt az éves össz... Azt hittem nehezebben találok linket telefonról.
#39
#38: Nem, te azt mondtad a Sony összességében veszteséges. A sony összességében egy k* nyereséges cég, aminek vannak minuszos és plusszos részlegei, persze a ps a csúcs.

Az xboxos adatokra igyekszem hozni valamit majd, most sajnos nem kutakodni.
#38
#25: -#26: "A Sony-t kb. a Playstation tartja életben. Ezt ők is tudják és nem fogják hagyni megdögleni"

Pont ezt mondtam én is, saját magadat cáfoltad.

Viszont hogy a MS 10%-t adná az xbox bevétel, arra kérnék egy hivatalos linket, mert itt qvanagy pénzekről van szó, nem hiszem el.

TE bizonyítsd, ha valamit mondani is akarsz, nem csak beböffenteni valamit.
#37
#34: Fundamentálisabb problémák vannak ott...
#36
Kimoderált üzenet
#35
#17: Azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy a Google Jade Raymond-al az élen, aki még semmi egetrengetőt nem tett le az asztalra, hirtelen berobban és megváltja a játékipart.
Amúgy bocs az elöbbiért félrement, és mobilon nem lehet módosítani vagy törölni a szöveget.
#34
#31: Tudod volt egy könyvem gyerekkoromban, szerettem is olvasgatni, és hasznos is volt. Az volt ráírva illemtan. Szerintem neked se ártana olvasgatni, hátha használ egy kicsit.

https://www.libri.hu/konyv/kibedi_varga_katalin.a-jomodor-ajtokat-nyit.html

Tessék, hogy még a keresésre szánt idegsejtjeid se terhelődjenek meg. Szükség lesz rájuk, de bízom benned. Hátha legalább ennyire képes leszel.
#33
#17: Azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy a google Jade Raymond-al az élen, aki
#32
#31: Mondjuk az se normális aki egy százezer forintos konzoltól csodát vár.
#31
#8: A sony minoseg mi is?
A jatekokon nem latszik.
Egy keszuleket meg szedj mar szet legyszives.
Egy 1950-ben legyartott szovjet kukoricamorzsolo "innovalt" olyan gany megoldasokat mint ez a sony minosegi cucc.
Hagyjuk mar ezt a sony minoseg bullshitet.
Aki valamennyire is objektiv az meg ertelmezni se tudja ezt a hulyeseget.
#30
#2: Az apple mint mindenhol ahol megjelenik flreertlmezett arversenyr indukal.
Azaz pofatlan aron kinalja.
A tobbiek meg annyit emelnek, hogy eppen ala kinaljanak.
Nezd meg a mobil piacot.
Maradjon csak az apple ahol van es, az ami most is.
Kretenellato...
#29
#15: Latnad idealis megvilagitas es vakolat nelkul..
#28
#22: Ez igy van.
Majd ha vegre eszhez ternek, lesz teljesen hulyebarat gamer windows amit feltolsz egy gepre aztan olyan mintha konzolod lenne.
Nem is ertem mit szerencsetlenkednek meg kulon konzollal.