Brit toplista: az élen kezdett a Devil May Cry 5

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 13.
  • Toplista
Link másolása
A Capcom eddig sem titkolta, hogy jól sikerült a Devil May Cry 5 rajtja, a minap azonban befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, amely szintén megerősíti ezt. Az Anthem már csak a negyedik.

Véget ért az Anthem uralma a brit játékeladási toplistán, ezúttal az elmúlt héten a frissen rajtoló Devil May Cry 5 nyakába akasztották az aranyérmet.

Ez már a Capcom második első helyezése az évben (a Resident Evil 2 rajtja is jól sikerült), és az sem mellékes, hogy az új játék nagyjából ugyanazokat a számokat hozta, mint a 2013-as DmC: Devil May Cry. Ez lényegében azt jelenti, hogy a briteknél szinte biztosan jobban teljesített a folytatás a rebootnál, a toplista ugyanis csak a dobozos eladásokat számolja, az elmúlt években pedig egyre többen vásárolnak digitálisan játékot.

Az Anthem így bukta az első helyet, a játék a negyedik helyre csúszott vissza. Az ezüstérmesünk a Red Dead Redemption 2 lett, míg a harmadik helyre kisebb meglepetésre a Mario Kart 8 Deluxe kúszott fel. Az új LEGO-film adaptációja eközben a hetedik helyig zuhant, a DiRT Rally 2.0 pedig még látványosabbat esett, a hatodik helyét a huszonegyedikre cserélte. A Trials Rising: Gold Edition a huszonhetedik helyet csípte már csak meg.

A hét másik újonca egyébként a Left Alive volt, azonban vagy nem mozgatta meg a játékosok fantáziáját, vagy riasztóan hatottak rájuk a Japánból érkező kritikák, a játék ugyanis csak a harminckilencedik lett.

Íme, az első tíz listája:

  1. Devil May Cry 5
  2. Red Dead Redemption 2
  3. Mario Kart 8 Deluxe
  4. Anthem
  5. FIFA 19
  6. Far Cry: New Dawn
  7. The LEGO Movie 2 Videogame
  8. Super Smash Bros. Ultimate
  9. Metro Exodus
  10. Grand Theft Auto V
3.
3.
FreeKatana
Elsején jön a Bloody Palace.
2.
2.
Ecneb
Tegnap fejeztem be. Sosem játszottam elődjeivel, de ez annyira jóra sikerült, hogy tuti rájuk nézek!
1.
1.
Gykrizsi
Megérdemelt, király játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...