A Minecraft is bekerül az Xbox Game Passbe

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár még a márciusi újdonságok sem kerültek be mind az Xbox Game Pass kínálatába, a Microsoft már elkezdte csepegtetni az áprilisi felhozatalt. Nem kis névvel indul a hónap: a Minecraft is az előfizetés része lesz!

A tegnapi Inside Xbox-epizód első számú szenzációja a PC-s Halo: The Master Chief Collection bejelentése volt, azért más meglepetésekkel is készült a Microsoft a műsorra. Kiderült például, hogy április 4-től a Minecraft is az Xbox Game Pass felhozatalát erősíti majd; az előfizetők a legfrissebb változatot kapják meg, és a jövőben is számíthatnak a frissítésekre természetesen.

Persze mivel a játéknak még mindig havi 91 millió aktív játékosa van, nehéz elképzelni, hogy valakinek épp az Xbox Game Pass-előfizetés adja meg az utolsó lökést a kipróbálására, azt viszont mindenképp el kell ismerni, hogy a Microsoft láthatóan komolyan gondolja a szolgáltatás jövőjét.

Az Xbox Game Pass felhozatala egyébként márciusban olyan címekkel bővült, illetve bővül majd, mint a Just Cause 4, a Fallout 4 és az F1 2018.

6.
6.
godach
#5: Az évi 4x20órás exek mellett, örülnék ha tényleg kapnának lol
5.
5.
user101
#1: Igen, ez olyan, mintha azt mondanád egy Sony tulajnak, hogy kaptok tetrist, pacmant és pongot... Tényleg brutális ... :))) Persze egy bushmannak az üres coca-colás üveg is maga a csoda ! :DDD
4.
4.
user101
Gondolom ez itt Magyarországon, az 'ingyenes' , 'mestermc' hazájában, mindenkit könnyek elmorzsolására késztetett ... :))))
2.
2.
godach
Ezek mind olyan dolgok, amiknek örülni kellene. Akit speciel pont hidegen hagy, annak is, hisz bővül a kínálat, ami nagyobb közönséget vonz be, ezáltal sikeresebb az egész.
Én speciel pont örülök mert előfizu pont van, így még a fiamnak nem kell megvenni boxra. Ha a pcs kínálatába is bekerül, még jobb.
1.
1.
logic5
Azért lássuk be, ez nem rossz. Ha nem is a májnkráft miatt, de a másik 3 cím odaver
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...