Drogügyek miatt leállt a Judgment forgalmazása

Erre mi sem számítottunk! A Sega átmenetileg beszüntette a Judgment forgalmazását Japánban, miután a játék egyik főbb szereplőjét alakító Pierre Takit kokainfogyasztás miatt letartóztatták.
  • Írta: szlav

Kommentek

#8
#2: Az a baj, hogy a drog közvetve másnak is árt(hat), a szesztilalommal már többször próbálkoztak, kevés sikerrel, a cigi/szivar eleinte a társadalmi "felsőbbrendűség" szimbóluma volt, mára azért koptatták ennek a jelentőségét (pubokban, nyilvános zárt helyen tilos stb.), de 20 éve még itthon is menő volt füstkarikát fújni.
Ha a "drogok" egy részét is legalizálnák, azzal lehet egy megállíthatatlan folyamatot indítanának el, amit visszavonni nem nagyon választóbarát.
A gyógyszerekkel viszont tényleg kezdeni kellene valamit, mert irtó sok xart megvehetsz a patikában, de ha hétvégén fogy el pont a szívgyógyszered (pl. kiborul, elázik stb.), akkor a gyógyszertár nem adhatja ki, ha nincs recepted, ha meg van, akkor lehet pont elfogyott az országban... True Story
#4
Szerintem ez egy játéknál mellékes kellene, hogy legyen. Meg ugye nem gondolja senki, hogy az esetleges kedvenc színésze/zenésze még soha egy sört sem ivott meg és csak házasság után szexelt, azt is csak egyszer...
#2
Most nem mindegy, mit szippant fel a papi? A sok kőolaj-származék gyógyszer mind legális, meg az alkohol ezernyi fajtája és a cigi is. Ezek ellen semmi kivetnivaló nincs, de a kokó, meg a többi huncutság már hirtelen az ördögtől való? Hadd legyen már meg az embernek a joga ahhoz, hogy, hogy a saját életét úgy bassza tönkre, ahogy akarja. Idéznék Az Emberi és Polgári Jogok Nyilatkozatából: "A szabadság annyit jelent, hogy mindent szabad, ami másnak nem árt.". Ez egy általános érvényű igazság, csak éppen kár, hogy a jog és a törvények nem tükrözik ezt és nem ennek a fényében kerültek megalkotásra.
#1
Yakuzák után remélem ezt is hozzák majd pc-re!