’83 - a Rising Storm-sorozat alkotóinak új játéka

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A Rising Storm-sorozatot is készítő Antimatter Games és a kiadásáért felelős Tripwire Interactive hivatalosan is bemutatta legújabb játékát. A ’83 egy, a hidegháború alatt játszódó taktikai shooternek ígérkezik.

A ‘83 egy alternatív 1983-ban játszódó történetet mesél majd el. Az események középpontjában a NATO és a Varsói Szerződés tagjai között kirobbant konfliktus áll. A játék a fiktív történelem ellenére nagyon is törekszik majd arra, hogy a lehető legrealisztikusabb legyen, miközben a történelmi hűséget sem hajítja a kukába, így a helyszínek, a járművek, a fegyverek, egyszóval minden valós alapokon nyugszik majd.

A játék a globális konfliktusok természetéből eredően bevezeti a "Folyamatos Hadviselés" funkcióját, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag minden tettünket rögzíti a játék, ezek a tettek pedig következményekkel járnak, így hatással lesznek a ‘83 teljes egészére.

A ‘83 további részleteit a hamarosan elrajtoló Game Developers Conference-en, illetve későbbi időpontokban leplezi le a stúdió.

4.
4.
Chrome1986
Amugy nem rossz én bírnám, csak jöjjön ki konzolokra is.
3.
3.
Chrome1986
#1: Ha még nem volt meg akkor MGS V.

Másról nem tudok ami egyáltalán készülőben lenne. Elvileg lesz új Splinter is.
1.
1.
imiszito
Kicsit Offtopik, de erről jut eszembe, hogy tud valaki készülőben lévő jó kis lopakodós egyszemélyes kampányra öszpontosító sztori alapú kicsit ilyen james bondos, akár masodik világháborús vagy mai világban nem sci-fis nem misztikus játékot? Anno pl a Splintel Cell volt ilyesmi...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...