’83 - a Rising Storm-sorozat alkotóinak új játéka

A Rising Storm-sorozatot is készítő Antimatter Games és a kiadásáért felelős Tripwire Interactive hivatalosan is bemutatta legújabb játékát. A ’83 egy, a hidegháború alatt játszódó taktikai shooternek ígérkezik.

A ‘83 egy alternatív 1983-ban játszódó történetet mesél majd el. Az események középpontjában a NATO és a Varsói Szerződés tagjai között kirobbant konfliktus áll. A játék a fiktív történelem ellenére nagyon is törekszik majd arra, hogy a lehető legrealisztikusabb legyen, miközben a történelmi hűséget sem hajítja a kukába, így a helyszínek, a járművek, a fegyverek, egyszóval minden valós alapokon nyugszik majd.

A játék a globális konfliktusok természetéből eredően bevezeti a "Folyamatos Hadviselés" funkcióját, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag minden tettünket rögzíti a játék, ezek a tettek pedig következményekkel járnak, így hatással lesznek a ‘83 teljes egészére.

A ‘83 további részleteit a hamarosan elrajtoló Game Developers Conference-en, illetve későbbi időpontokban leplezi le a stúdió.

5 komment - szólj hozzá!