Solar Ash Kingdom - a Heart Machine új játéka

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Lehullt a lepel a Hyper Light Driftert fejlesztő Heart Machine következő játékáról, a Solar Ash Kingdomról. A bejelentésből viszont egyelőre csak egyetlen érdemi információ pottyant ki.

Ugyanis hiába kaptunk bemutatkozó előzetest, amiből annyit azért megtudni, hogy a Hyper Light Driftert jellemző színes körítést kapunk most is, más, a játékmenettel kapcsolatos információt, részletet sem a stúdió, sem a trailer nem leplez le.

Az azonban szinte biztosnak tűnik, hogy a játék PC-re biztosan megjelenik majd, ráadásul Epic Games Store-exkluzívként, legalábbis a logó, illetve a játék kiadásáért felelős Annapurna Interactive komoly garanciának ígérkezik. Ugye ők azok, akik az Ashent is az Epic platformján tették csak elérhetővé.

2.
2.
hedzsooo
Hajrá Epic! Végre 1 hely ahol nem "1 rakás szemetet" / 1 kaptafára készített játékot árulnak PC-re, + még a készítőiket is támogathatom tisztességesen a vásárlásommal, a kiadó szükségtelen, túlzott hízlalása helyett
1.
1.
zsocc-nrg
Bazdmeg az Epic inkább mutasson fel érdemi fejlesztést a store-ba amivel versenyre kelhet a Steam-mel és hagyjon már fel ezzel az exkuzívosdival... :@ komolyan ha nem konzolos háború van akkor PC-re kell áthozni vagy mi a rák?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...