Végre akcióban a Project xCloud

Az Inside Xbox e heti epizódjában végre mozgás közben is megnézhettük, hogyan működik a Microsoft saját felhős játékrendszere, a Project xCloud. A bemutatóban a Forza Horizon 4 egy androidos mobiltelefonon futott.

Kommentek

#16
#15: Én 9k-t fizetek üzleti korlátlan mobilnetért, így elvileg priorítást élvezek a lakossági ügyfelekkel szemben plusz valóban korlátlan, torrenttel mindennel (tegnapi is lekaptam Wrestlemania 1-8-at). Vezetékes netem nincs mióta az Invitel kétszer annyit számlázott ki, mint ami a szerződésen volt és még kötbért is akartak fizettetni velem mikor bevittem a modemet, hogy b*sszák meg a netjüket.
#15
#12: Már megszünt vagyis nem tudsz rá előfizetni. Készülékvásárlásnál kényszerítenek rá illetve elöbb utóbb átraknak ahogy szokták. Rájöttek hogy sokan leszarják a telefonálást korlátlan net mellett...Úgyhogy most 18+ezer a korlátlan net korlátlan telefonálással, még véletlenül sincs olyan csomag amiben csak a net korlátlan. Szarházi egy húzás volt.
#14
#6: Dehogy lesz.
#13
#12: Kényszeríteni sose fogják ha nem vált magától az ember fiztetheti a végtelenségig... Rendes nettel is így volt haver fizette a 11900ft-os csomagot ami már rég nem ennyi volt én meg a dupla olyan gyors netért kb már a 7900-at csengettem csak..

Telenor mobilnet 100megabájtos 1000ft-os klikk csomag már rég megszűnt de még mindig olyanom volt és a kutya nem szólt.
#12
#11: Mondjuk az nem vészes, Telenornál valami 5400at fizetek a korlátlanért de elvileg megszünik az a csomag. Kérdés mikor kényszerítik váltásra azt is akinek az van.
#11
#10: Akkor aki akar menet közbe játszani vagy falun vagy bárhol ahol nincs wifi csengetheti szépen a korlátlan mobil netet :) Ezt szeretni fogják a szolgáltatok
#10
Sziasztok!
Én GeforceNow-ot használom telón (S8+), xbox controller-rel. Nagyon jó, csak 15 giga óránként. Még nem közelíti meg a gépes élmenyt, de telőn full hd-ban max grafikán játszani.... durva.
#9
#8: A másik cikknél is mondtam, hogy ezek a cégek se gondolják egész biztosan hogy 2 év múlva mindenki ezeken a platformokon játszik majd, és semmiféle alternatíva nem lesz. De sok millió embernek ez tökéletesen elég lesz.
#8
Hosszú távon ha müködik is kevesebbet kapsz többért. Mellé semmi nem a tiéd, teljesen ki vagy szolgáltatva a cég kénye-kedvének, ha valami lekerül a kínálatból de játszanál vele így jártál. Retro gaminget meg el lehetne ezért felejteni, minek tartanák kínálatban amikor jó ha húsz ember éppen játszana vele valahol.
Még azon se léptünk túl hogy multiplayer játékokban és online szolgáltatásokban soha ne legyen fennakadás, szétkapcsolás.
Ameddig csak alternatíva és nem eröszak rendben van persze.
#7
Ennek a legjobban a hazai mobil szolgáltatok örülnek majd...fizetheti majd mindenki a korlátlan mobilnetet, mert ez szipkázza majd a szajrét ezerrel :)
#6
YanezModerátor
Ez a jövő gyerekek! A nagyon közeli jövő.
#5
#1: Kicsit bővebben mesélj már a fizikai korlátaidról az adatátvitel tekintetében.Tényleg kíváncsi vagyok,hogy látod a dolgokat!
Kételkedők mindig is voltak,de szerencsére az esetek többségében csak tovább inspirálták a kreatív elméket.
Kicsit olyan vagy mint a Gk Scully ja :)
Hogy is mondta Bödőcs Tibor?
Már bas.ták az ufók,de ő még Tamáskodott!
#4
#2: Jaja, én is sokat toltam a demokat rajta, főleg újabb játékokkal. W40k Space Marine minimum grafikán is szaggatott az akkori gépemen, OnLive-val meg röccenés nélkül futott 720p-ben (1080p csak előfizetőknek járt) 10 mbit-es nettel. Ez volt 10 éve, csak sajnos hülye pénzügyi döntésekkel csődbe vitték a céget...
#3
#1: Volt ido, mikor azt hittek repulni sem lehet mint a madar, mert hat a fem nehezebb mint a levego...
#2
Onlive teljesen használható volt több évvel ezelőtt.Barátommal anno sokat használtuk mert ugye 30perc játék ingyenes volt.Még multizni is tudtunk rendesen rajta pedig anno bitang gyenge net volt nálunk.Szóval szerintem a net sebesség mint ütő kártya a xCloud ellen teljesen értelmét veszti.Gondolom ez azért jobban összerakott rendszer lesz.
#1
"Ami nem jött össze évekkel ezelőtt az OnLive-nak, az most úgy néz ki, a következő évek nagy dobása lehet majd."
Nekik se fog.
Ahogy mashol is irtam a fizika a korlat, azt meg nem lehet megkerulni penzel.