A Sony felvásárolja a Take-Two Interactive-ot?

A piacfigyelő Market Watch a Wedbush Securities befektetőcég technológia- és médiarészlegének vezetőjére, Joel Kulinára hivatkozva arról számolt be, hogy a Sony állítólag tárgyalásokat folytat a Take-Two felvásárlásával kapcsolatban.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#50
Nem érdekel semmi amit ők csináltak eddig, de szurkolok, legyen Sony exkluzív. Annyira jó látni, hogy meg a kiegyenlített harc. A microsoftnak is vannak exkluzívjai... :)))))) rotfl lol..... :))))))
#49
#36: Jó szórakozást hozzá, örülök én is, hogy tetszik. Lassan én is neki kell fogjak ismét. :)
#48
#47: Demon's souls, Bloodborne és Drakengard 3 után csak menni fog ez is.
#47
#46: Le a kalappal, ha kiplatinazod. A" Beat the game on hardest difficulty" trofea eleg szivatos lesz.
#46
#45: Platináig meg se állok, aztán még itt van kibontatlanul a Gravity rush 2 és a Spiderman. De mindjárt itt a Sekiro is. Single players games are dead.
#45
#44: Bizony vannak gamek,hogy én is csak nézek,hogy ebből a kis gépből mit kitudtak hozni a fejlesztők.
Örülök,hogy tetszik a game!
Sokan ki sem próbálják csak lehúzzák,ezt át kell élni és játszani vele.
#44
#43: Mindennek eljön az ideje, most éppen ennek.
Remek bizonyítéka annak hogy lófing hardverböl is ki lehet hozni gyönyörü dolgokat ha tudnak és jó az art direction.
Jótól lopni pedig nem szégyen, tetszik a kicsit Dark soulsos irányítás.
#43
#36: Lám lám,csak nem a GOW pörög?
#42
#32: Gyártanak... De minek... Mobilpiacon döglődnek.. Tv piacon döglődnek. Általánosságban elmondható hogy prémium áron adnak közepes cuccot. A legfőbb bevételi forrásuk a konzolpiac illetve a más gyártóknak értékesített hardver piac.
#41
#40: Azt csak poénnak szántam.
Egyébként valami szennylap újságírója már lazán csinálhatna belőle clickbait címet azzal hogy a videojátékok a fajtalankodást propagálják.
#40
#39: Üdvözöllek a földön.Az utolsó linket ha meg ennyire komolyan veszed az egyéni szoc problem.
#39
#37: Szerintem semmi nem indokolja emberek élve elégetését, azért ne menjünk át lincselö mentalitásba. A józan paraszti ész meg akkor is olyan ritka volt mint ma.
Amúgy meg Sonynál érdekes hogy 1st partyban belefér a hardcore bestiality porn is.
https://i.ibb.co/2YrY1mf/77d07ed0-45c4-11e9-8fbe-0239f62f5ea8.jpg
#38
#36: A mortal 18-as besorolást kapott innentől csak kitiltani lehet az országokból amit meg is tesz néhány,példa Ausztrália.Viszont ha nem kap 18-as besorolást valami arra oda kell figyelni mit mutatnak,mert gyorsan a fejükre koppintanak.Felesleges a sony-t hibáztatni nem rajtuk múlik.(japánokon,viccelsz,ha tehetnék szaros kutyafejű macskanőket is mutogatnának pucéran)
#37
#36: Sötétebb mint a középkor! Ezek a genderista bigott kurvák az összes férfit kiírtanák ha lehet! A középkorban legalább elégették volna a pcsába őket mert legalább józan paraszti ésszel rendelkeztek.
#36
#34: Legyen igazad. Láttam milyen elmebeteg, szadista kivégzések vannak MKban az teljesen oké de egy csupasz fenék hátulról már az erkölcstelenség netovábbja amit
szigorúan ki kell takarni.
Szóval az elsö az kellene legyen hogy a SIE központot vissza japánba, azokat a kalifornai hipstereket meg szélnek ereszteni. De álmodik a nyomor.
Nem azt mondom hogy erotikus játékokat akarok konzolon játszani mert az úgyse lesz, de hogy kereszteshadjárat megy olyan alapvetö értékek ellen mint az egészséges emberi test szépsége az sötét középkor.

Off: Szkeptikus voltam, de lenyügözö az új God of war.
#35
#29: Blablabla! Mesélj mèg emese, hogy volt üres a Hzd? Feszülten várjuk hiteles véleményed amit a mobilos youtube videokból leszűrtél. :D
#34
#30: Ez a cenzurpolitika se lesz sokáig. Most divatos a hülye sjw picsák miatt az ultraliberális egyetemeken. Majd lecseng ez is vagy rájön a szórakoztatóipar hogy nem nyereséges ha ezeknek a savanyúképű lilahajú mimóza hisztis álszent társaságnak akarnak megfelelni.
#33
#26: Durr- hurr Irgum Burgum!
#32
#6: lol azért a Sony nem olyan kis cég mint ahogy beállítod, tévéktől kezdve hangcuccokig mindent gyártanak, és eléggé jó minőségű cuccokat és nem csak a PS4 van az élen a piacon, pl a Sony fülesek eléggé közkedvelt cuccok és van is eladásuk, hogy csak egyet említsek...
#31
Elnèzèst a tèmavàltàsèrt, de ezt meg kell hogy osszam veletek. Ki tudja, lehet fars a hìr. Lady Gaga a Cyberpunkban!?

https://gamer.hu/2019/03/14/cyberpunk-2077-lady-gaga-is-feltunhet/