Battlefield V - kedvcsináló a battle royale-módhoz

Az Electronic Arts hivatalosan is megerősítette, hogy melyik nap élesedik a Firestorm fantázianevet viselő battle royale-mód a Battlefield V-ben, mindezt pedig egy új trailerrel is megfejelte.

Ma már nem nagyon futhat multiplayer FPS battle royale nélkül, és ez nem költői túlzás, hanem tény: elég arra gondolni, hogy az Electronic Arts részben annak tulajdonította a Battlefield V csalódást keltő eredményeit, hogy nem készült el időben a játék Firestorm nevet viselő játékmódja.

Nos, a rajongók fellélegezhetnek, a helyi battle royale-mókára ugyanis már csak március 25-ig kell várni. Az Electronic Arts a bejelentés mellé egy új filmes trailerrel is előrukkolt, ami úgy igyekszik bemutatni a Firestorm alapvetéseit, hogy közben egyáltalán nem veszi komolyan magát. (Persze biztosan lesznek, akik szerint ez így nem túl történelemhű - nekik valószínűleg igazuk van.)

A Firestorm nem árul sok zsákbamacskát, főleg, hogy nem sokkal ezelőtt kiszivárgott a játékmód oktatóvideója, ahol a készítők felvázolják a játékmód részleteit. A 64 fős battle royale-ban egyedül, párban vagy négyes csapatokban is harcolhatunk, a pályán történt landolás után pedig pont úgy kell loot és járművek után kajtatnunk a túlélés érdekében, mint más, hasonszőrű játékokban.

További érdekesség, hogy a Firestormot a Criterion jegyzi.

11 komment - szólj hozzá!