Battlefield V - kedvcsináló a battle royale-módhoz

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 14.
  • Videó
Link másolása
Az Electronic Arts hivatalosan is megerősítette, hogy melyik nap élesedik a Firestorm fantázianevet viselő battle royale-mód a Battlefield V-ben, mindezt pedig egy új trailerrel is megfejelte.

Ma már nem nagyon futhat multiplayer FPS battle royale nélkül, és ez nem költői túlzás, hanem tény: elég arra gondolni, hogy az Electronic Arts részben annak tulajdonította a Battlefield V csalódást keltő eredményeit, hogy nem készült el időben a játék Firestorm nevet viselő játékmódja.

Nos, a rajongók fellélegezhetnek, a helyi battle royale-mókára ugyanis már csak március 25-ig kell várni. Az Electronic Arts a bejelentés mellé egy új filmes trailerrel is előrukkolt, ami úgy igyekszik bemutatni a Firestorm alapvetéseit, hogy közben egyáltalán nem veszi komolyan magát. (Persze biztosan lesznek, akik szerint ez így nem túl történelemhű - nekik valószínűleg igazuk van.)

A Firestorm nem árul sok zsákbamacskát, főleg, hogy nem sokkal ezelőtt kiszivárgott a játékmód oktatóvideója, ahol a készítők felvázolják a játékmód részleteit. A 64 fős battle royale-ban egyedül, párban vagy négyes csapatokban is harcolhatunk, a pályán történt landolás után pedig pont úgy kell loot és járművek után kajtatnunk a túlélés érdekében, mint más, hasonszőrű játékokban.

További érdekesség, hogy a Firestormot a Criterion jegyzi.

11.
11.
godach
#10: Látod megint kezded.
Ha annyira intelligens vagy, hogy nem tudsz túllépni egy sérelmen?
5.
5.
Mr.Dead
A vihar helyetti tűz mint megoldás baromira tetszik, a kérdés csak az hogy kell a majd az embereknek egy újabb fizetős BR játék, miközben az eddigi legjobb es az eddigi legnépszerűbbek is ingyenesek (Apex és Fortnite)+szinte biztos hogy a megjelenés előtt jön az Apex Battle Pass ami miatt sokan mennek majd rá
2.
2.
Lorthirash
#1: Én már alig várom mi sül ki ebből :)
1.
1.
Lorthirash
Nemsoká vége a Tides of Warnak szerintem közvetlen utána jön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...