Back 4 Blood - a Turtle Rock új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatkozott a Left 4 Dead-játékokat is jegyző Turtle Rock Studios vadonatúj fejlesztése, a Back 4 Blood. A rajongók örülhetnek: ahogy azt a cím is sejteti, kooperatív mókára kihegyezett zombiirtásra számíthatunk!

Bemutatkozott a Turtle Rock Studios legújabb játéka, a Back 4 Blood a Warner Bros. támogatásával készül el, és bár lesz benne kampány, illetve kompetitív multiplayer is, az élmény sava-borsát a kooperatív zombiirtás jelenti majd az FPS-ben. A fejlesztők így tízévnyi extra tapasztalattal térnek vissza ahhoz a műfajhoz, amivel hírnevet szereztek az iparágban.

Vissza a gyökerekhez: a Left 4 Dead

Üröm az örömben, hogy a bejelentés szűkszavú volt, ráadásul semmilyen látnivalót nem csatoltak mellé a srácok - ezt talán majd a jövő heti GDC apropóján orvosolni fogják. A játék leleplezéséről szóló sajtóközlemény mellé a Back 4 Blood hivatalos FAQ-ját tudjuk még lapozgatni, aminek a legérdekesebb részlete alighanem az a pont, ahol a Turtle Rock leszögezi, hogy minden hasonlóság ellenére a játék nem a Left 4 Dead 3, annál sokkal több újdonságot találunk majd a Back 4 Bloodban.

A megjelenés várható időpontját még nem tűzték ki a srácok, a platformlista kapcsán pedig azt mondták, hogy bár PC-re, PS4-re és Xbox One-ra biztosan megjelenik a játék, más platformok sem zárhatók ki. Talán cross-gen cím lesz a kicsike? Akárhogy is, igyekeztek mindenkit megnyugtatni, hogy battle royale-mód nem lesz benne, és a free-to-play modellt is hanyagolják majd.

3.
3.
markoci555
Most miért nem simán l4d3? Steam vagy Valve miatt akik nem tudnak addig számolni?
Egyébként nem nehéz túlszárnyalni az 1-ről 2-re lépést, hisz kb ugyan az a 2 játék, ezzel nem leszólni akartam persze, mert imádom mindkettőt.
1.
1.
Slik
ez egy remek hir
azota sem volt jobb multis zombijatek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...