Folytatást kap a Sniper Elite-sorozat

Nem elég, hogy pár napja lebukott a Sniper Elite V2 felújított kiadása, de most azt is bejelentette a sorozatot jegyző Rebellion, hogy összesen négy különböző Sniper Elite-játékon is dolgoznak.

Jason Kingsley, a Rebellion elnöke egy fejlesztői videóban számolt be a csapat Sniper Elite-sorozattal kapcsolatos jövőbeli terveiről. Ebből nemcsak az derült ki, hogy a Sniper Elite V2 kap felújított kiadást, de az is, hogy így a stúdió legalább négy Sniper Elite-játékon dolgozik.

Ebből az egyik egy biztos folytatás, ami a sorozatot szövi tovább. Lényegében semmi sem derült ki erről az epizódról, csak annyi, hogy már dolgoznak rajta, de mivel terveik szerint csak 2020-ban fogják bemutatni, nagyon a fejlesztés elején járhatnak.

Kingsley hivatalosan is megerősítette, hogy készül a Sniper Elite 3: Ultimate Edition, ami Nintendo Switchre jelenik majd meg. A csomag a 2014-ben bemutatott alapjáték mellett a később megjelent összes letölthető bővítményt is tartalmazni fogja, ráadásul lesz benne lokális és online többjátékos mód is. Várhatóan még idén a boltokba tudja küldeni a stúdió.

Végezetül pedig bemutatkozott a Sniper Elite VR, ami nem valamelyik korábbi rész feldolgozása lesz, hanem egy teljesen új élmény.

A negyedik készülő játék pedig a már említett Sniper Elite V2 Remaster, ami néhány újdonság mellett felújított grafikával, 4K- és HDR-támogatással, valamint a korábbi DLC-kkel megpakolva debütál majd.

9 komment - szólj hozzá!