Folytatást kap a Sniper Elite-sorozat

Nem elég, hogy pár napja lebukott a Sniper Elite V2 felújított kiadása, de most azt is bejelentette a sorozatot jegyző Rebellion, hogy összesen négy különböző Sniper Elite-játékon is dolgoznak.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#9
#8: És ha egymás egymás mellé teszed az 1-2-3 GW-t eszméletlen hogy fejlődött.
Kíváncsi leszek a 4-be mit hoznak be nagyon várom már. De csak miután bundlezták végre a 3-at az még nincs a repertoáromba
#8
A sniper ghost warriornak még az első része is veri mindegyik elite-t számomra.Lehet vannak hibák abban is,sőt...De fényévekkel szórakoztatóbb is.
#7
#6: Ugyanaz a fos lesz mint eddig. A témája úgyis eladja mint eddig is.
#6
És tessék mondani, az AI-on is fognak javitani igy, a 4. epizódra végre, vagy csak a grafikán húznak egy kicsit, az összes többi marad az első rész szintjén, ami valahol a debil és ostoba szintjén volt?
Mert ha igen, akkor kár az erőfeszitésért....
#5
#1: Tipikus trágya hozzáállás. A 3, meg a 4 elég jó móka volt.
#4
#3: Így van.
#3
#1: Azért a második rész az első után elég nagy dobás volt ! A killcam meg a fizika elég fasza volt, na meg lehetett szötségeseket lőni.
#2
Ismét Hitler a főgonosz?
#1
kit érdekel ez a szar :D A legelső része még anno valamennyire újdonság volt ,és jó is, főleg multiban de utána ezek az egykaptafára épülő gagyi zs kategóriás játékok meh ja meg a zombi lövölde spin off lol ... valami újdonság srácok? Hányszor melegítitek még fel azt a qrva levest?