Új funkciókkal bővül hamarosan az Epic Store

Az elmúlt napokban a platform egy új keresőfunkciót kapott, illetve a felhasználók néhány friss megjelenés esetében már az előtöltési lehetőséggel is élhetnek. A változások azonban itt nem érnek véget, íme, a féléves ütemterv!

A Trellón a mai napon közzétett leírások alapján végre egy részletes betekintést kapunk arról, hogy pontosan milyen irányba és milyen pontokon keresztül fog felnőni riválisaihoz az Epic Games Store. A következő három hónapon belül lehetőségünk lesz műfajok szerinti keresésre, megújult dizájnt kap az egész felület, javulnak az offline szolgáltatások. és végre érkezik a felhőalapú mentés is.

A fejlődés azonban itt még nem ér véget! Még ősz előtt rengeteg olyan funkció érkezik, melyek hatalmas népszerűségnek örvendenek a Steamen; lehetőségünk lesz például saját kívánságlistát összeállítani, kapunk részletes statisztikákat a játékokban töltött időnkről, gyűjthetünk achievementeket, illetve úgy néz ki, hogy a modok is saját felületet kapnak.

Ami pedig a távoli, egyelőre dátum nélküli újításokat illet, a fejlesztők tervei szerint automatizált visszatérítéssel, androidos támogatással és ajándékozási lehetőségekkel is bővülni fog a platform a jövőben.

Az Epic Games Store tavaly decemberben rajtolt el, és részint a folyamatosan érkező újabb és újabb ingyenes játékoknak köszönhetően azóta is dinamikusan bővíti felhasználóinak számát. Jelenleg egyébként a Slime Rancher szerezhető be mindenki számára a platformon keresztül.

38 komment - szólj hozzá!