Új funkciókkal bővül hamarosan az Epic Store

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 15.
  • Hír
Link másolása
Az elmúlt napokban a platform egy új keresőfunkciót kapott, illetve a felhasználók néhány friss megjelenés esetében már az előtöltési lehetőséggel is élhetnek. A változások azonban itt nem érnek véget, íme, a féléves ütemterv!

A Trellón a mai napon közzétett leírások alapján végre egy részletes betekintést kapunk arról, hogy pontosan milyen irányba és milyen pontokon keresztül fog felnőni riválisaihoz az Epic Games Store. A következő három hónapon belül lehetőségünk lesz műfajok szerinti keresésre, megújult dizájnt kap az egész felület, javulnak az offline szolgáltatások. és végre érkezik a felhőalapú mentés is.

A fejlődés azonban itt még nem ér véget! Még ősz előtt rengeteg olyan funkció érkezik, melyek hatalmas népszerűségnek örvendenek a Steamen; lehetőségünk lesz például saját kívánságlistát összeállítani, kapunk részletes statisztikákat a játékokban töltött időnkről, gyűjthetünk achievementeket, illetve úgy néz ki, hogy a modok is saját felületet kapnak.

Ami pedig a távoli, egyelőre dátum nélküli újításokat illet, a fejlesztők tervei szerint automatizált visszatérítéssel, androidos támogatással és ajándékozási lehetőségekkel is bővülni fog a platform a jövőben.

Az Epic Games Store tavaly decemberben rajtolt el, és részint a folyamatosan érkező újabb és újabb ingyenes játékoknak köszönhetően azóta is dinamikusan bővíti felhasználóinak számát. Jelenleg egyébként a Slime Rancher szerezhető be mindenki számára a platformon keresztül.

38.
38.
user101
#17: Pedig pofon egyszerű, elég ha viszik a regisztrált email fiokod és b@szhatod a kétlépcsős védelmedet. Több launcher esetén van biztonsági kulcs is amit elég ha a gépeden, telefonodon tárolsz ( magánügy ha valaki hülye) de arra elég, hogy integess az 1 dolláros bundleidnak. :)
37.
37.
Juha
#21: Na igen, de pl. ha céges mailekhez is így pl. hozzáférhetnek a gépeden/telefonodon, akkor te is felelős leszel, hiába te magadról nem tudnak semmi negatívumot felhozni, sokszor pl. mailben küldenek azonosítókat, jelszavakat stb., amivel akár egy magánszemély is visszaélhet.
Jobb esetben csak kirúgnak érte, hogy céges mobilon 99%-ban csak netezel, és feltelepítesz egy kétes hírnevű szoftvert rá.
36.
36.
Ooorky
#35: Ez a lényeg, hogy kiírja.
Nem egy programnak nem adtam hozzáférést olyan dolgokhoz amihez semmi köze, vagy azonnal letöröltem...
35.
35.
crytek
#34: Androidon telepítettél már bármilyen programot? Nos ott A4-es oldalnyi dolgot fogadsz el azzal hogy telepíted. Kb MINDEN-hez hozzáférhet a program a képeidtől telszámaidtól kezdve bármihez... Az szerintem brutálisabb hogy még le is írják és érdekes ott nincs ilyen sírás sehonnan.Legalábbis ha van nem felkapott mert én pl nem tudok ilyenről. Én csak a magam nevében írok mint mindig szerintem túl van lihegve ez a dolog.
34.
34.
#15: Itt inkabb az elvvel van baj. A te gepedrol semmit, de milyen jogon nezi, erted, ez elegge szerteagazo dologes nem igy kell nezni, hogy hat 'uccse tudmegsemmit he', hanem faszert probalkozik, vagod?
33.
33.
crytek
#31: Az a kész amit egyesek leművelnek.. Attól mert neked és másoknak látszólag csak hazug ismerősei vannak amiért nem hisznek el másnak semmit amit leír arról én nem tehetek és csak sajnálni tudok minden ilyen embert.

Nem kell velem foglalkozni ,de mégis mindig megtaláljátok a fikáitokkal a válasz erre gombot.
31.
31.
Ooorky
#30: XD , ez kész.
Kíváncsi vagyok tudsz-e még mélyebbre ásni, csak azért, hogy ellentmondj másoknak és veled foglalkozzanak az interneten ismeretlenek.
30.
30.
crytek
#29: Nincs miről, nem kell semmit titkolnom. Ezért szoktam írni ha valakit valami érdekel kérdezze itt a "tömegben" vagy privátba és megválaszolom.
29.
29.
Heldengeist
#21: Nekem akarsz hazudni, vagy magadnak?
28.
28.
crytek
#27: Nem ,te nem azt mondtad. Te pornó oldalak látogatására sarkalltál ..de mindhiába az ilyen dolgok sosem érdekeltek.
27.
27.
Ooorky
#26: Én is azt mondtam, használd a két kezed.
26.
26.
crytek
#25: Amíg van két kezem és ép elmém az ilyen jellegű dolgok nem érdekelnek.
25.
25.
Ooorky
#24: Ajánlom pornó oldalak látogatását internet explorer-rel, mindent kikapcsolva. Neked úgyis mindegy ki mit lop el.
21.
21.
crytek
#19: Minden ember más és más...

"Nem mondasz el mindent mindenkinek, nem ugyanúgy mondasz el mindent mindenkinek ugyanúgy." Ezt meg max a hazug emberek csinálják akik titkolnak valamit.

Tudom nehéz elhinni ,de vannak őszinte emberek. Mobilomat kb 99%-ra csak netre használom ,hogy mindig elérjenek face-en a maradék 1% cégen belüli flottás beszélgetés ami ingyenes. Szóval mint mondtam tőlem nem sok infot tudnának szerezni. Aki fél ettől az sajnos azért fél mert ott valami sumák van...
20.
20.
delphijos
#16: Persze,persze, a gyíkembereknek semmi se lehetetlen....
19.
19.
Heldengeist
#15: Az ember a személyes kapcsolatait is kompartmentalizálja. Nem mondasz el mindent mindenkinek, nem ugyanúgy mondasz el mindent mindenkinek ugyanúgy.
https://www.forbes.com/sites/kashmirhill/2012/02/16/how-target-figured-out-a-teen-girl-was-pregnant-before-her-father-did/
Egy világban, ahol ártatlan twitter posztok alapján jogilag meghurcolnak embereket.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6687123/Mother-arrested-children-calling-transgender-woman-man.html

Személyes tapasztalatom, hogy a mobiljaink személyes, bizalmas beszélgetéseket hallgatnak le. Épp a múlt héten élő szóban beszélgettem egy kollégámmal, hogy kicsit túlerőltettem a szemem. Nem posztoltam ki online, nem kerestem megoldási javaslatokat az interneten, két nappal később mégis szemműtét-reklámlevelek érkeztek az email fiókomba. Érdekes egy véletlen egybeesés, nemde?

A magyar kormány néhány éve be akarta tiltani a végpontok közötti titkosítást, egyes országokban, például az egyesült királyságban effektíve be van tiltva mindennemű titkosítás, köteles vagy átadni a titkosítási kulcsaidat a kormánynak, vagy mehetsz a sittre.

Egy ilyen világban szerintem nem lehet elég óvatosnak lenni.
18.
18.
Max3000
#16: Miben nyilvánul meg ez a megkerülés?Azt tudni kell,hogy az ilyen "hackerek"-(nek mondott) emberkék a felelőtlen vagy buta felhasználóknak köszönhetik a sikert.Akik faék egyszerű jelszavakat adnak meg,eszetlenül szörföznek mindenféle kémprogramokkal teli oldalakon,szoftver védelem nélkül.Egy két lépcsős azonosítót telóra jött sms-el azért ne kerülgessenek már....

17.
17.
crytek
#16: Sok sikert annak akinek sikerül...
16.
16.
Ooorky
#15: Két lépcsős azonosítással sokra nem mész, aki fel akarja törni megkerüli...
15.
15.
crytek
#14: Lehet én vagyok a gyökér és hiszek a csodákban.. De ha a gépemről megszereznek minden adatomat és ebben a mindenben ott van a steam, paypal, mindenféle launcher azonosítója stb..kérdem én ki és mire fog menni vele?
Egyedül a gmail-el tudnak mit kezdeni agyonspammelik és ennyi. Ma már mindenkinek aki kicsit is ad magára min 2 lépcsős azonosítás van kb bármin. Ha idegen helyen ipről lépsz be küld sms-t telóra..szóval totál nem féltek én semmi adatomat lopják csak sok sikert nekik.
14.
14.
Heldengeist
#5: Az a baj, hogy ha ezt hajlandók megcsinálni, akkor nincs rá garancia, hogy nem gyűjtenek titokban más adatokat is, ha egyszer rájuk jön. Ha nem vagy terrorista, akkor senkinek semmi oka, hogy szimatoljon utánad.
13.
13.
PiszkosFred
#12: Nem tudom, nem is ertek hozza, csak annyit tudok, amit olvasok a nemzetkozi forumokon es mediaban. De, en ugy vagyok vele, hogy amikor valaki egy ervenyes jeggyel a zsebeben megis a keritesen keresztul maszik be a meccsre, akkor ott valami nem stimmel. :) Es a biznisznek sem tesz jot.
12.
12.
Ooorky
#10: De a Steam-nek van egy nyitott API-ja a barátlista importálásához, mindössze ahhoz kell hozzáférést kérni, nem pedig a fájlok között turkálni és titkosítani a kinyert adatot :-/
9.
9.
Ooorky
4chan-es levezetés, hogy konkrétan mi zajlik a háttérben:

http://i.4cdn.org/v/1552658222437.jpg
8.
8.
Ooorky
#5: Itt arról van szó, hogy 2018. májusától a GDPR miatt alapból privát a Steam profil és érdekes módon pont akkortól kezdtek el a fájlok között turkálni információkért...
Pl. a wishlist információkat is kiszedik, valszeg új exkluzívok után kutatva (khm. Metro)...

Nekem ne turkáljon senki sehol értesítés, kérdezés nélkül...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...