Új funkciókkal bővül hamarosan az Epic Store

Az elmúlt napokban a platform egy új keresőfunkciót kapott, illetve a felhasználók néhány friss megjelenés esetében már az előtöltési lehetőséggel is élhetnek. A változások azonban itt nem érnek véget, íme, a féléves ütemterv!
  • Írta: sirdani

Kommentek

#38
#17: Pedig pofon egyszerű, elég ha viszik a regisztrált email fiokod és b@szhatod a kétlépcsős védelmedet. Több launcher esetén van biztonsági kulcs is amit elég ha a gépeden, telefonodon tárolsz ( magánügy ha valaki hülye) de arra elég, hogy integess az 1 dolláros bundleidnak. :)
#37
#21: Na igen, de pl. ha céges mailekhez is így pl. hozzáférhetnek a gépeden/telefonodon, akkor te is felelős leszel, hiába te magadról nem tudnak semmi negatívumot felhozni, sokszor pl. mailben küldenek azonosítókat, jelszavakat stb., amivel akár egy magánszemély is visszaélhet.
Jobb esetben csak kirúgnak érte, hogy céges mobilon 99%-ban csak netezel, és feltelepítesz egy kétes hírnevű szoftvert rá.
#36
#35: Ez a lényeg, hogy kiírja.
Nem egy programnak nem adtam hozzáférést olyan dolgokhoz amihez semmi köze, vagy azonnal letöröltem...
#35
#34: Androidon telepítettél már bármilyen programot? Nos ott A4-es oldalnyi dolgot fogadsz el azzal hogy telepíted. Kb MINDEN-hez hozzáférhet a program a képeidtől telszámaidtól kezdve bármihez... Az szerintem brutálisabb hogy még le is írják és érdekes ott nincs ilyen sírás sehonnan.Legalábbis ha van nem felkapott mert én pl nem tudok ilyenről. Én csak a magam nevében írok mint mindig szerintem túl van lihegve ez a dolog.
#34
#15: Itt inkabb az elvvel van baj. A te gepedrol semmit, de milyen jogon nezi, erted, ez elegge szerteagazo dologes nem igy kell nezni, hogy hat 'uccse tudmegsemmit he', hanem faszert probalkozik, vagod?
#33
#31: Az a kész amit egyesek leművelnek.. Attól mert neked és másoknak látszólag csak hazug ismerősei vannak amiért nem hisznek el másnak semmit amit leír arról én nem tehetek és csak sajnálni tudok minden ilyen embert.

Nem kell velem foglalkozni ,de mégis mindig megtaláljátok a fikáitokkal a válasz erre gombot.
#32
#26: Hogy két kezed van azt elhiszem, a másikat fenntartásokkal.
#31
#30: XD , ez kész.
Kíváncsi vagyok tudsz-e még mélyebbre ásni, csak azért, hogy ellentmondj másoknak és veled foglalkozzanak az interneten ismeretlenek.
#30
#29: Nincs miről, nem kell semmit titkolnom. Ezért szoktam írni ha valakit valami érdekel kérdezze itt a "tömegben" vagy privátba és megválaszolom.
#29
#21: Nekem akarsz hazudni, vagy magadnak?
#28
#27: Nem ,te nem azt mondtad. Te pornó oldalak látogatására sarkalltál ..de mindhiába az ilyen dolgok sosem érdekeltek.
#27
#26: Én is azt mondtam, használd a két kezed.
#26
#25: Amíg van két kezem és ép elmém az ilyen jellegű dolgok nem érdekelnek.
#25
#24: Ajánlom pornó oldalak látogatását internet explorer-rel, mindent kikapcsolva. Neked úgyis mindegy ki mit lop el.
#24
#22: Majd ha látom hírbe ,hogy perbe fogtak őket és nyomoznak akkor elhiszem hogy vannak elvek meg törvények. Ha ilyen nincs akkor csak szavak vannak ..
#23
#22: Igen, itt konkrétan törvényt sért az Epic (a sokat szidott GDPR-t), sokan főleg (főleg az angol nyelvű fizetett sajtó) pedig ezt teljes mellszélességgel védik.
#22
#21: Ez elég szélsöséges kijelentés. Itt nem arról van szó ki mit titkol, hanem elvekröl és törvényekröl.
#21
#19: Minden ember más és más...

"Nem mondasz el mindent mindenkinek, nem ugyanúgy mondasz el mindent mindenkinek ugyanúgy." Ezt meg max a hazug emberek csinálják akik titkolnak valamit.

Tudom nehéz elhinni ,de vannak őszinte emberek. Mobilomat kb 99%-ra csak netre használom ,hogy mindig elérjenek face-en a maradék 1% cégen belüli flottás beszélgetés ami ingyenes. Szóval mint mondtam tőlem nem sok infot tudnának szerezni. Aki fél ettől az sajnos azért fél mert ott valami sumák van...
#20
#16: Persze,persze, a gyíkembereknek semmi se lehetetlen....
#19
#15: Az ember a személyes kapcsolatait is kompartmentalizálja. Nem mondasz el mindent mindenkinek, nem ugyanúgy mondasz el mindent mindenkinek ugyanúgy.
https://www.forbes.com/sites/kashmirhill/2012/02/16/how-target-figured-out-a-teen-girl-was-pregnant-before-her-father-did/
Egy világban, ahol ártatlan twitter posztok alapján jogilag meghurcolnak embereket.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6687123/Mother-arrested-children-calling-transgender-woman-man.html

Személyes tapasztalatom, hogy a mobiljaink személyes, bizalmas beszélgetéseket hallgatnak le. Épp a múlt héten élő szóban beszélgettem egy kollégámmal, hogy kicsit túlerőltettem a szemem. Nem posztoltam ki online, nem kerestem megoldási javaslatokat az interneten, két nappal később mégis szemműtét-reklámlevelek érkeztek az email fiókomba. Érdekes egy véletlen egybeesés, nemde?

A magyar kormány néhány éve be akarta tiltani a végpontok közötti titkosítást, egyes országokban, például az egyesült királyságban effektíve be van tiltva mindennemű titkosítás, köteles vagy átadni a titkosítási kulcsaidat a kormánynak, vagy mehetsz a sittre.

Egy ilyen világban szerintem nem lehet elég óvatosnak lenni.