Nyáron érkezik a Green Hell 1.0

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 15.
  • Megjelenés
Link másolása
A Creepy Jar túlélőjátéka idén nyáron elhagyja a korai hozzáférésű állapotot, és Green Hell 1.0 Story Mode néven végleges verzióban lesz elérhető a játékosok számára. Addig viszont még sok munka vár a fejlesztőkre.

A tervek szerint ugyanis a 1.0-s verzióban a jelenlegi Unity 2017-es grafikus motort le fogják váltani a jóval modernebb Unity 2018-ra, így a fejlesztők ígérete alapján nem csak az optimalizáció, hanem még a látvány terén is jelentősen meg fogják haladni a jelenlegi verzió minőségét.

A technológiai foltozgatás mellett érkezik még a régóta várt Story Mode, lényegesen kibővítik a jelenlegi pályát, illetve rengeteg új eszközre és ellenségre számíthatunk, valamint a játékmenet is jóval gördülékenyebb lesz.

A Green Hell jelenleg a Steamen érhető el, az Early Access-verzióhoz kapcsolódó trailert pedig az alábbi linken érhetitek el néhány screenshot társaságában.

1.
1.
godach
Valamiért lemaradtam ennek a játéknak a bejelentéséről, majd csak pár nap után kattintottam rá a trailerre, teljesen véletlen. Mennyire nagy mákom volt.
Aztán, amikor megnéztem, jött az érzés, ami már nagyon rég kerített a hatalmába, és számolgattam a napokat, mikor fog jönni.

Első napos vétel lett belőle, és ahhoz képest hogy csak survival mód van benne (meg egy 10 perces sztori, tutorial) bele is pakoltam még a legelső verzióba 34 órát.
Ez a játék, nem túlélőjáték, inkább túlélő szimulátor. De a kegyetlen nehézség ellenére is, nagyon szórakoztató.

(Kiegészíteném a cikket, hogy a magyar nyelv is hivatalosan belekerült és minden frissítésnél dolgozni is fog rajta LostProphet) Tehát, hivatalos magyarítás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...