Dead or Alive 6 - jön az ingyenes verzió

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 15.
  • Akció
Link másolása
Úgy látszik, a Koei Tecmo meghallotta a játékosok panaszait, és több fronton is harcot nyit a régi fanok visszaszerzésére. Alig két héttel a megjelenés után, máris érkeznek a privát lobbyk és egy ingyen játszható verzió is.

A Dead or Alive 6 rajtjáról nem mondhatjuk, hogy a legjobban sikerült volna. Példa kedvéért a brit heti toplistán még a megjelenésekor is csak a 21. helyet sikerült megcsípnie, és az eddigi értékelések alapján sem a kritikusok, sem pedig a játékosok boldogsága nem volt felhőtlen. A két legjelentősebb negatívum a DLC-kkel igencsak felpumpált ár és a privát lobbyk hiánya volt, melyeket, úgy néz ki, hogy a kiadónak eltökélt szándéka kijavítani.

A mai napon ugyanis váratlanul befutott a Dead or Alive 6: Core Fighters, mely a játék fizetős verziójához képest némileg korlátozott tartalommal, ám teljes mértékben ingyen érhető el. Ami pedig a korlátozásokat illeti, azok egészen barátságosak, ugyanis rengeteg tartalmat kapunk még így is. Kasumi, Hitomi, Diego és Bass személyében négy karakter játszható, akikkel belekezdhetünk a játék sztorimódjába, de lesz mellette DOA Central, pár DOA Quest, Versus, Time Attack, Arcade és Training játékmód is. Az ingyenes verzión felül a mai napon frissítés formájában érkeznek a privát lobbyk is, így mostantól, ha úgy tartja kedvünk, akár a barátainkkal is megküzdhetünk.

Sőt, a mai napon DLC-fronton sincs megállás, ugyanis befutott a Season Pass első, Happy Wedding Vol. 1 névre keresztelt kosztümpakkja, melyhez még egy eléggé furcsa hangulatú előzetest is kaptunk.

A Dead or Alive 6: Core Fighters - akárcsak a játék teljes verziója - PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en játszható, a játékról írt kritikánkat pedig az alábbi linken érhetitek el.

5.
5.
Raam989
#3: Gondolom neked is több száz doa meccs van a hátad mögött...
4.
4.
Őrnagy
Nem is rossz. Én kizárólag a csajok miatt töltöttem le, de elég jók a bunyók. Csak ne kellene mindig ezt a japáncsajos nyafogást hallgatni közben.
3.
3.
crytek
De sajnálom őket... JA NEM! :) De öröm látni amikor azt hiszik hogy a bab is hús és hullanak a porba...ennyit is érnek mint amennyiért ez az ingyenes verzió elérhető. Hulljon aminek hullnia kell.
2.
2.
Őrnagy
Na igen, holnap jól nekilátunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...