Rage 2 - kompromisszumos lesz a 60 fps

Legalábbis konzolokon. Az id Software tavaly nyáron még egyértelműen 60 fps-t ígért a legújabb masinák esetében, most azonban kiderült, hogy erre kizárólag 1080p-ben lesz lehetőség.

Míg a konzolok alapverzióin 1080p mellett 30 fps-sel fog futni a játék, addig 4K-képes masinákon választhatunk majd az 1080p - 60 fps és a 4K - 30 fps módok között.

A Hardcore Gamer oldalnak adott interjújában Tim Willits, az id Software igazgatója elárult néhány információt a megjelenés utáni tartalmakkal kapcsolatban is. A Rage 2 technológiai háttere lehetővé teszi, hogy minden eddiginél könnyebben hozzanak létre különböző változtatásokat és módosításokat a játék világában, szóval a rajongók rengeteg tartalomra számíthatnak majd, fizetős és ingyenes kiegészítők formájában egyaránt.

A Rage 2 május 14-től lesz elérhető PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en. Azok számára pedig, akik alig bírnak magukkal májusig, fentebb láthatnak egy rövid videót a DualShockers jóvoltából, melyen megcsodálhatják a játék speciálisabb fegyvereit akció közben.

7 komment - szólj hozzá!