Rage 2 - kompromisszumos lesz a 60 fps

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 18.
  • Hír
Link másolása
Legalábbis konzolokon. Az id Software tavaly nyáron még egyértelműen 60 fps-t ígért a legújabb masinák esetében, most azonban kiderült, hogy erre kizárólag 1080p-ben lesz lehetőség.

Míg a konzolok alapverzióin 1080p mellett 30 fps-sel fog futni a játék, addig 4K-képes masinákon választhatunk majd az 1080p - 60 fps és a 4K - 30 fps módok között.

A Hardcore Gamer oldalnak adott interjújában Tim Willits, az id Software igazgatója elárult néhány információt a megjelenés utáni tartalmakkal kapcsolatban is. A Rage 2 technológiai háttere lehetővé teszi, hogy minden eddiginél könnyebben hozzanak létre különböző változtatásokat és módosításokat a játék világában, szóval a rajongók rengeteg tartalomra számíthatnak majd, fizetős és ingyenes kiegészítők formájában egyaránt.

A Rage 2 május 14-től lesz elérhető PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en. Azok számára pedig, akik alig bírnak magukkal májusig, fentebb láthatnak egy rövid videót a DualShockers jóvoltából, melyen megcsodálhatják a játék speciálisabb fegyvereit akció közben.

7.
7.
Neo1989
Nekem az FHD teljesen jó.
6.
6.
Tibi80
Nagyon, de nagyon remélem, hogy nem arra hegyezik ki ezt az egész k.rva játékot, hogy mindenféle tartalom nélkül only csak az legyen a lényeg, hogy minél látványosabb kill-eket produkálj a játék teljes tartama alatt, és lóf.sz történet mellet csak az agyatlan látványhentelésé legyen a főszerep...mert egy idő után iszonyúan kiábrándító tud lenni, hogy a környezet felfedezése és a sztori minél maximálisabb teljesítése helyett csak egy agyatlan darahegy lesz az egész játék zéró beltartalommal felvértezve..pont mint a Bulletstorm esetében...mikor anno megjelent a game eredetileg még tetszett, de aztán felnőttem.... :) A Rage 1-hez hasonlóan azért legyen némi értelme a játéknak, és ne csak az űberdurva kinyírásról szóljon az egész...nincs elég killing spree pontszámod???? Akkor sajnos nem tudsz új fejlesztéseket venni, így egy idő után lezúz téged még az utolsó szaros sarki vegyesbolt tulajdonos csóka is, mert nem nála vásároltál a szűk keretedből.....XD
3.
3.
delphijos
#1: Ez is már kismilliószor téma volt, a CPU korlát miatt sokszor a 4k/30fps könnyebb volt mint az FHD/60fps. Plusz a 4K-t marketing szempontból sokkal könnyebb eladni. ( mint fényképezőgépeknél a megapixel esete )
2.
2.
Max3000
Ezt a cikket sem a megfelelő emberke írta.Úgy állítja be, mintha egyértelműen mindenki a 4k/60 fps-t várta volna és az id is így ígérte volna.Szerintem szimplán a tudatlanság szülte ezt a cikket is.
1.
1.
Bnecne
Szerintem erre a generáció a 1080p 60fps minden játékra jobb lett volna mint a 4K-ás,azzal ráértek volna a következő generáció alatt foglalkozni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...