Rage 2 - kompromisszumos lesz a 60 fps

Legalábbis konzolokon. Az id Software tavaly nyáron még egyértelműen 60 fps-t ígért a legújabb masinák esetében, most azonban kiderült, hogy erre kizárólag 1080p-ben lesz lehetőség.
  • Írta: sirdani

Kommentek

#7
Nekem az FHD teljesen jó.
#6
Nagyon, de nagyon remélem, hogy nem arra hegyezik ki ezt az egész k.rva játékot, hogy mindenféle tartalom nélkül only csak az legyen a lényeg, hogy minél látványosabb kill-eket produkálj a játék teljes tartama alatt, és lóf.sz történet mellet csak az agyatlan látványhentelésé legyen a főszerep...mert egy idő után iszonyúan kiábrándító tud lenni, hogy a környezet felfedezése és a sztori minél maximálisabb teljesítése helyett csak egy agyatlan darahegy lesz az egész játék zéró beltartalommal felvértezve..pont mint a Bulletstorm esetében...mikor anno megjelent a game eredetileg még tetszett, de aztán felnőttem.... :) A Rage 1-hez hasonlóan azért legyen némi értelme a játéknak, és ne csak az űberdurva kinyírásról szóljon az egész...nincs elég killing spree pontszámod???? Akkor sajnos nem tudsz új fejlesztéseket venni, így egy idő után lezúz téged még az utolsó szaros sarki vegyesbolt tulajdonos csóka is, mert nem nála vásároltál a szűk keretedből.....XD
#4
Egy atomstabil 30 fps simàn jò! De ez is elèg ritka sajna.
Ahol elvàrhatò a 60 fps, az az autòversenyes programok, ott szerintem nagyon fontos, hiszen gyorsan vàltozik a környezet a sebessèg miatt.
#3
#1: Ez is már kismilliószor téma volt, a CPU korlát miatt sokszor a 4k/30fps könnyebb volt mint az FHD/60fps. Plusz a 4K-t marketing szempontból sokkal könnyebb eladni. ( mint fényképezőgépeknél a megapixel esete )
#2
Ezt a cikket sem a megfelelő emberke írta.Úgy állítja be, mintha egyértelműen mindenki a 4k/60 fps-t várta volna és az id is így ígérte volna.Szerintem szimplán a tudatlanság szülte ezt a cikket is.
#1
Szerintem erre a generáció a 1080p 60fps minden játékra jobb lett volna mint a 4K-ás,azzal ráértek volna a következő generáció alatt foglalkozni