Vampire: The Masquerade - a héten jön a bejelentés

Méghozzá egészen pontosan csütörtökön. Valami nagy dobással készül a Paradox, ami lehet egy remake, de akár egy folytatás is. A GDC-n feltehetően minden kiderül, addig pedig dőljünk hátra, és csodáljuk meg az új képeket!
  • Írta: sirdani

Kommentek

#6
Én leszarom csak csöcsös vampir lanyok legyenek benne.
#4
#3: Azèrt a Bloodlines-nak nem olyan döcögős a játèkmenete, hogy feltupírozott grafikával ne tudna megszólítani új embereket. Ha a règivágású crpg-ket veszik az emberek, akkor ezt is fogják.
#3
#1: Hidd el, sajnos olyan összetett játékra ma már kicsi az esély, max. early access/kickstarter esetében.
Az SW:DF cikkben pont írják, hogy ma a régi játékmenet totális bukás lenne, ez szerintem is így van sajnos, az a néhány "öreg motoros" kevés piaci szempontból.
Viszont azt is megértem, miért: 90-es években délután megírtam a házit, megtanultam amit kellett, és mehettem játszani kb. 6-tól vagy ki, vagy a géppel, ha pl. rossz idő volt.
Volt időm, viszont játékból max. 2-3 fért el a PC-n egyszerre.
Mai gyerekeknek idejük nincs (már ha becsülettel tanulnak is), játékok minden nap jönnek szinte, az utcára már nem kirugdossák őket, hanem ki se mehetnek felügyelet nélkül lassan, mindent azonnal ki kell pörgetni, hogy jöhessen a következő "trendi" cucc, stb.
"Picit" más lett a világ, mint akár 15-20 évvel ezelőtt.
#2
Csak ne mobiljáték legyen vagy visual novel
#1
Ez elèg nyilvánvalóan egy remake lesz. Kicsit sajnálom hogy nem folytatás, de ha javítják a hollywoodi csatornás küldetès monotonitását, talán elkèszül számomra a de facto tökèletes játèk.