Brit toplista: az élen kezdett a The Division 2

Összejött ugyan az aranyérem, de túlzás lenne azt állítani, hogy erős rajtot vett a The Division második része az Egyesült Királyságban. A dobozos példányok eladásai a kanyarban sincsenek az első felvonás eredményeihez képest.

Az élen kezdett a brit játékeladási toplistán a The Division 2, az első rész eredményeihez mérten azonban eltörpülnek a játék számai. A The Divisionből anno ötször több példány talált gazdára az első héten, ami látványos különbség, persze érdemes itt is megjegyeznünk, hogy a brit toplista csak a dobozos eladásokat számlálja, a The Division 2 pedig biztosan szépen fogyott digitálisan. (Hasonló jelenség volt megfigyelhető a Destiny két részénél is.)

Akárhogy is, a Ubisoft játéka győzött a héten, ez pedig azt is jelenti, hogy a múltkori aranyérmesünk, a Devil May Cry 5 hátrébb csúszott, egészen a hatodik helyig. A második helyet a Red Dead Redemption 2 csípte meg (ismét), míg a harmadik a Grand Theft Auto V lett, ami egy kiadós akciózást követően küzdötte fel magát a tizedik helyről. A hét másik újonca egyébként az One Piece: World Seeker volt, a játék azonban csak a huszonnyolcadik helyet tudta megszerezni.

  1. The Division 2
  2. Red Dead Redemption 2
  3. Grand Theft Auto V
  4. FIFA 19
  5. The LEGO Movie 2 Videogame
  6. Devil May Cry 5
  7. Mario Kart 8 Deluxe
  8. Far Cry: New Dawn
  9. Super Smash Bros. Ultimate
  10. New Super Mario Bros. U Deluxe
19 komment - szólj hozzá!