Brit toplista: az élen kezdett a The Division 2

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 18.
  • Toplista
Link másolása
Összejött ugyan az aranyérem, de túlzás lenne azt állítani, hogy erős rajtot vett a The Division második része az Egyesült Királyságban. A dobozos példányok eladásai a kanyarban sincsenek az első felvonás eredményeihez képest.

Az élen kezdett a brit játékeladási toplistán a The Division 2, az első rész eredményeihez mérten azonban eltörpülnek a játék számai. A The Divisionből anno ötször több példány talált gazdára az első héten, ami látványos különbség, persze érdemes itt is megjegyeznünk, hogy a brit toplista csak a dobozos eladásokat számlálja, a The Division 2 pedig biztosan szépen fogyott digitálisan. (Hasonló jelenség volt megfigyelhető a Destiny két részénél is.)

Akárhogy is, a Ubisoft játéka győzött a héten, ez pedig azt is jelenti, hogy a múltkori aranyérmesünk, a Devil May Cry 5 hátrébb csúszott, egészen a hatodik helyig. A második helyet a Red Dead Redemption 2 csípte meg (ismét), míg a harmadik a Grand Theft Auto V lett, ami egy kiadós akciózást követően küzdötte fel magát a tizedik helyről. A hét másik újonca egyébként az One Piece: World Seeker volt, a játék azonban csak a huszonnyolcadik helyet tudta megszerezni.

  1. The Division 2
  2. Red Dead Redemption 2
  3. Grand Theft Auto V
  4. FIFA 19
  5. The LEGO Movie 2 Videogame
  6. Devil May Cry 5
  7. Mario Kart 8 Deluxe
  8. Far Cry: New Dawn
  9. Super Smash Bros. Ultimate
  10. New Super Mario Bros. U Deluxe
19.
19.
Beniciodeltoro
Megvettem ps4-re és iszonyatosan szaggat a játék, hoteles kukdtesenel annyira darabos volt mint még egy játéknál se.
Néha akkor is szaggat mikor csak sétálok az utcán, eddig ezt nem tapasztaltam, iszonyat gáz. Pedig a játék tetszik.
16.
16.
t0mchee
#15: Ehm Mielőtt túlságosan fel forr az agyvízed, ugye tudod, hogy a uplayen is meg veheted? :)
15.
15.
user101
Jah és ha valaki szerint sz@rozom a gamet akkor jöjjön az elsőbe ott megtalál, most kezdtem előröl megint... De amig az epichez köze van egy fillért nem adok érte parasztok ! >:E
14.
14.
user101
Na mivan parasztok?! Hiányoznak a pc eladások, hogy paliba legyetek az elsővel ? Hát b@sszátok meg ! >:E
12.
12.
Raptor X
#11: Az ide kevés, lobotómia kellene.
10.
10.
Ooorky
#5: Szerintem itt már olyan minimális eladási számok vannak (néhány ezer darabok hetente), hogy gyakorlatilag bármi felkerülhet a listára ami éppen egy picit pörög (pl. Anthem a 76k eladott példányával volt első).
6.
6.
delphijos
Hát lehet tévedek de ma már szerintem ez a lista azért elég torz képet ad. Brit és kizárólag dobozos eladások. Például az Anthemet - ha érdekelne - mondjuk pont eszembe se jutna dobozosan venni. ( Mondjuk a GTA-t sem, egyetértek crytek-el, annyira életszerűtlen hogy még mindig tömegek dobozosan veszik... )
5.
5.
crytek
Rettentő nehezen hiszem el hogy dobozosan veszik a gta5-öt.. Az ok hogy digitbe megy mint az állat mert pcs is már csak aranyáron van a paltina helyett..
3.
3.
zoli12i
Oh merre az Anthem ? Hmm...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...