Leheletnyi ízelítő érkezett az új Godzillához

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Masszív szörnypornóval indul a nyári moziszezon, május végén debütál ugyanis a Godzilla: King of the Monsters. Most egy rövid, de látványos ízelítővel hangolódunk a filmre.

Harminc másodperc nem sok jelenetet bír el, de olykor ez a néhány snitt is elég lehet arra, hogy felcsigázzon minket. A Godzilla: King of the Monsters új előzetese remek kedvcsináló, még úgy is meghozza az étvágyat a május 30-án esedékes premierhez, hogy csak egy-egy villanást látunk Godzillából, King Ghidorahból és Rodanből.

33.
33.
Diabolis83
A kommenteket olvasva szinte szégyellem magam, hogy pont a 98'-as film könyv verzióját olvasom. Ja, nem :D Nekem bejött a film, a könyv sem tesz hozzá semmit ( ellenben pl. a Dred Biróval). Ott kezelem ahová való. A film egy amcsi cucc, valami szóljon Cityes Skylines közben. A könyv pedig jó a 10 perces kajaszünet közben.
32.
32.
Aanash
Kicsit magadra vetted.
Csak azt magyaráztuk, hogy Godzilla azért ilyen kinézetű mert tiszteletben tartották azt, hogy ezt a lényt ilyenekkel álmodta meg valaki.
És Japánban így indult útjára.
Én elfogadom hogy szerinted akármilyen, engem nem zavar csak ne vedd ennyire magadra a válaszainkat.
Béke
25.
25.
Ooorky
#24: Az igazi Godzilla film ott kezdődik, hogy egy gumiruhás japán fickó papírmasé házakat tapos el és maketthadseregeket semmisít meg :-)
24.
24.
Aanash
Lehet azért másolják a nevetséges godzilla dizájnt hogy tiszteljék a godzillát és azt ami körülötte van?

A baj az, hogy sok embernek csak addig film a film amíg valamit lerombolnak, valakiket megölnek vagy valamilyen eget rengető baromság történik.
Ha öt percnél tovább beszélnek, vagy esetleg még a történeti szálakat valamerre fonják is akkor az egy nézhetetlen szar.
Mert nem látványos, nem akciódús.
De kinek mi.
16.
16.
Aanash
Az eredeti godzillát hozzák ezek az új godzillák. Az hogy ebben a részben melyik szörny lesz vele avagy ellene gondolom az is annak lesz függvénye.
Mechagodzillát a népnek!!!

Leginkább az érdekel, hogy hogyan fogják össze hozni king kong-al.
Az a gorilla a legutóbbi filmben egy elmebeteg állat volt a többi szörnnyel együtt mindenkit ledaráltak, a godzilla filmek meg lassabbak inkább.
12.
12.
sanada
Reméljük ez nem lesz akkora förtelmes nagy szarkupac, mint az első rész.
7.
7.
Ooorky
#5: Japán filmekben is sokszor "hős" szerepekben tündököl, de ott folyamatosan ingázik a horror - gyerek komédia között a filmszéria attól függően éppen mire van igény odahaza + már a 65. évét tapossa az öreg gyík, kijutott neki mindenből, még gyereket is nevelt :D
5.
5.
godach
Én azt hittem, hogy csak az itteni szokásos fröcsögés miatt maradt bennem az, hogy a "2014?"-es talán, godzilla egy rossz film.
6x vagy 7x aludtam el rajta, mígnem tegnap végignéztem 'tán az utolsó 20 percet.
Nyugtáztam magamban, hogy Jan Reno oda meg vissza megeszi az egészet még így 20 év távlatában is, szóval ettől sem várok semmi jót.
Nekem ez a szörnyekből jót vagy hőst csinálunk, nagyon nem jön be. Inkább akkor Pacific Rim
3.
3.
azureknight0715
Előző foshalmaz volt, ezt majd meglátjuk ,de én nem reménykednék annyira benne
1.
1.
Ooorky
Yay, King Gidorah.
Kár, hogy ez is amerikai fostaliga lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...