E3 2019: A Bethesda-konferencia is garantált

Habár az Electronic Arts és a Sony is úgy döntött, hogy idén nem tart sajtókonferenciát az E3 apropóján, még korai lenne temetni a műfajt: a Bethesda azok táborát erősíti, akik biztosan készülnek műsorral.

A Bethesda bejelentette, hogy idén is tart E3-as sajtókonferenciát, az eseményre magyar idő szerint június 10-én, hajnali fél 3-kor kerül majd sor. Nem ez lesz tehát az a show, amit feltétlenül élőben fogunk végignézni, de jó hír, hogy ez a műfaj sem kopik ki a Los Angeles-i expóról; a Sony és az Electronic Arts ugye nem készül klasszikus sajtókonferenciával idén, csak a Microsoft és a Nintendo jelezte eddig, hogy biztosan tart műsort. (Utóbbi esetében persze ez egy Nintendo Directet jelent majd.)

A Bethesda nem eresztette bő lére a bejelentését, azt viszont már megerősítette, hogy a DOOM Eternal kiemelt szerepet kap majd a bemutató során. Hogy miről szól majd az esemény maradék része, az még nem világos, de nem féltjük a kiadót, elvégre már tavaly is annyi címet rántott elő, hogy azzal simán fel lehetne tölteni a műsoridőt. A nagy kérdés persze az, hogy a Starfield vagy az új The Elder Scrolls előkerül-e némi friss látnivaló erejéig.

Ahogy az lenni szokott, a műsort lényegében bárhol élőben követhetjük majd, a Twitchen, a YouTube-on, a Twitteren, a Mixeren és a Facebookon is elérhető lesz a közvetítés.

17 komment - szólj hozzá!