Ezen a héten bárki kipróbálhatja a Splatoon 2-t

Egy héten át bárki kipróbálhatja a Nintendo Switch egyik legnépszerűbb multiplayer-orientált címét, a Splatoon 2-t, ráadásul Switch Online-előfizetést is kapunk a trial mellé. Ha megtetszik, akciósan vihetjük haza a teljes játékot.

Splatoon 2-napokat tart a Nintendo, ezen a héten bárki kipróbálhatja a játékot, amit egyébként akciósan meg is lehet vásárolni. A Splatoon 2 Special Demo március 25-ig érhető el, és kipróbálhatjuk benne a jól ismert Turf War módot (amiben az a feladatunk, hogy a pálya minél nagyobb részét fessük a csapatunk színére), továbbá belekóstolhatunk a Ranked Battlesbe és a kooperatív Salmon Runba is.

Miután a Splatoon 2 multiplayer-orientált játék, internetkapcsolatra van szükség hozzá, és nem ússzuk meg a Nintendo Switch Online-előfizetést sem. Ha ilyenünk nincs, annyi baj legyen, a Nintendo küld nekünk egy kódot a letöltés mellé, amivel hét napig mi is hozzáférünk a szolgáltatáshoz, ezt ráadásul akkor is igénybe vehetjük, a rendszer eredeti hétnapos próbáját már ellőttük.

Ha megtetszik a játék, március 28-ig akciósan vihetjük haza a teljes változatot: az alapjáték 33 százalékkal, az Octo Expansion kiegészítővel egybecsomagolt kiadás 25 százalékkal olcsóbb. A próbaváltozatban elért eredményeinket természetesen magunkkal vihetjük.

6 komment - szólj hozzá!