Apex Legends - ma indul az első szezon

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 19.
  • Letöltés
Link másolása
A Respawn Entertainment a játék hivatalos oldalán és Twitter-oldalán megerősítette, hogy a mai napon rajtol el a játék első szezonja, a Wild Frontier. Ezzel együtt érkezik a korábban már beharangozott, a Fortnite mintájára felépülő Battle Pass is.

Az Apex Legends bemutatkozása után nem sokkal a Respawn Entertainment már jelezte, jó előre megvannak a terveik. Az akkor kiadott ütemterv alapján tudtuk, valamikor márciusban érkezik az első szezon, ami végül Wild Frontier néven debütál, méghozzá ma este. Vele együtt befut a Battle Pass is, amiből kétfélét szerezhetnek be a rajongók, mindkettőt Apex Coin ellenében, amit ugye csak valódi pénzért tudtok megvenni.

Az alapcsomag 950 Apex Coinba fog kerülni (1000 coin 10 euróba kerül), míg az első 25 szintet azonnal feloldó Battle Pass Bundle-ért 2800 Apex Coint kell fizetnünk. Bármelyiket is szerezzük be, azonnal a markunkat üti három különböző karakterkülső (Lifeline Revolutionary, Wraith Survivor és a Mirage Outlaw skin). A bérlet rengeteg feloldható jutalmat ígér, amelyeket szintlépés segítségével tudunk majd kioldani, amit ugye a Bundle-csomag megvételével megspórolhatunk magunknak, viszont fontos tudni, hogy a Battle Pass által megszerezhető fegyverkülsők, trackerek és jelvények egyébként mindenkinek elérhetőek lesznek az első szezon alatt, csak aki nem veszi meg a bérletek valamelyikét, annak kicsit nehezebb dolga lesz. Maga a bérlet egyébként retroaktívan működik, ami azt jelenti, hogy a szezon alatt összegyűjtött szintlépésekkel megszerzett dolgok később is beválthatóak lesznek, illetve a megkaparintott cuccok az első szezon után is megmaradnak.

A Wild Frontier érkezésével mindenki kap majd egy Wild Frontier karakterkülsőt, 5 Apex Packet és 18 Wild Frontier stat trackert is. Ezzel párhuzamosan debütál az Apex Legends új karaktere, Octane is.

2.
2.
Ichigo77
Nem tudom,ennek sok értelmét nem látom ha Bp nélkül is feltudom oldani,csak játszani kell vele.Akkor miért fizessék.Vagy félre értettem valamit?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...