Battle royale nélkül jön a következő Call of Duty?

Az eddigi információk szerint az idei Call of Duty-epizód nemcsak a Modern Warfare-sorozathoz térne vissza. Állítólag tartalmilag is a hagyományosabb megközelítést képviselné majd az új rész.

A legutóbbi szóbeszédek szerint az Infinity Ward fejlesztésében készülő idei Call of Duty valószínűleg a Modern Warfare-sorozathoz nyúl vissza, így nem lenne meglepő, ha a Gaming Intel legfrissebb információi végül beigazolódnának. A magazin ugyanis névtelen forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a stúdió visszatérne a gyökerekhez, így elfelejtenék például a Black Ops harmadik részével behozott specialistákat és a Black Ops tavalyi felvonásában bemutatott battle royale-játékmód, a Blackout is kimaradna.

Vagyis az Infinity Ward arra törekedne, amiben mindig is kifejezetten erős volt a sorozat. A kampányra, illetve a klasszikus kompetitív multiplayer módra, valamint az online kooperatív opciókra. A tradicionálisabb megközelítéshez való visszatérés egyébként is menő manapság, ráadásul a rajongók is régóta hangoztatják, hogy a Black Ops-sorozattal behozott újdonságok nem feltétlenül nyerték el a tetszésüket. Ezt mondjuk az eladási mutatók nem feltétlenül tükrözik.

A Call of Duty idei felvonása jó eséllyel az őszi szezonban jelenik meg, feltételezhetően PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

6 komment - szólj hozzá!