Battle royale nélkül jön a következő Call of Duty?

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 19.
  • Pletyka
Link másolása
Az eddigi információk szerint az idei Call of Duty-epizód nemcsak a Modern Warfare-sorozathoz térne vissza. Állítólag tartalmilag is a hagyományosabb megközelítést képviselné majd az új rész.

A legutóbbi szóbeszédek szerint az Infinity Ward fejlesztésében készülő idei Call of Duty valószínűleg a Modern Warfare-sorozathoz nyúl vissza, így nem lenne meglepő, ha a Gaming Intel legfrissebb információi végül beigazolódnának. A magazin ugyanis névtelen forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a stúdió visszatérne a gyökerekhez, így elfelejtenék például a Black Ops harmadik részével behozott specialistákat és a Black Ops tavalyi felvonásában bemutatott battle royale-játékmód, a Blackout is kimaradna.

Vagyis az Infinity Ward arra törekedne, amiben mindig is kifejezetten erős volt a sorozat. A kampányra, illetve a klasszikus kompetitív multiplayer módra, valamint az online kooperatív opciókra. A tradicionálisabb megközelítéshez való visszatérés egyébként is menő manapság, ráadásul a rajongók is régóta hangoztatják, hogy a Black Ops-sorozattal behozott újdonságok nem feltétlenül nyerték el a tetszésüket. Ezt mondjuk az eladási mutatók nem feltétlenül tükrözik.

A Call of Duty idei felvonása jó eséllyel az őszi szezonban jelenik meg, feltételezhetően PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

4.
4.
Egnar
Multi nélkül jöjjön mindenképp és zombik se legyenek...
1.
1.
gorbesz
De meg hanszor kell ezeknek pofazni hogy ghosts folytatast vagy vmi durva hideghaborus temat dolgozzanak fel he
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...