Újabb részletek a The Master Chief Collectionről

  • Írta: szlav
  • 2019. március 19.
  • Hír
Link másolása
Egy reddites kérdezz-felelek során a 343 Industries csapata néhány érdekes technikai részletet árult el a hamarosan számítógépekre költöző Halo: The Master Chief Collectionről. Derék lesz a PC-s port, még FOV-csúszka is lesz benne!

Ha úgy sikoltottatok fel a Halo: The Master Chief Collection PC-s változatának hallatán, mint egy óvodás kislány, akkor nem vagytok egyedül - mi is elmorzsoltunk pár örömkönnycseppet. Szerencsére a 343 Industries, a Ruffian Games és a Splash Damage közreműködésével készülő kollekció munkálatai kapcsán a stúdiók nem tartanak minket teljesen a sötétben - egy Reddit AMA során máris válaszoltak néhány égető kérdésre.

Megtudhattuk például, hogy nem csak Windows 10-en, de Windows 7-en is játszható lesz a csomag. A Windows 8-as változatban egyelőre nem lehetünk biztosak, de a csapat foglalkozik a kérdéskörrel. Ugyanígy szóba jött a modolás kérdése is. A 343 szóvivője elárulta, hogy több modder-csapattal is tartják a kapcsolatot (többek közt a Halo 3 PC-s multiplayer változatát készítő ElDewritóval is), így idővel mindenképpen fel szeretnék térképezni a hivatalos támogatást is. Egyelőre nem tiszta, hogy ez egy saját Forge-ot, vagy egy egyéb rendszert takar-e. A megjelenéskor azonban ne várjunk ilyesmire, a fejlesztők elsődlegesen az alapjátékokkal és azok védelmi és anti-cheat rendszereivel vannak elfoglalva.

Ami pedig a technikai részleteket illeti: megtudhattuk azt is, hogy a fejlesztők - ha van rá lehetőségük - felső korlát nélkül szeretnék hagyni a játékok framerate-jét. Hasonlóan jó hír, hogy mindegyik játékban kapunk majd egy-egy Field of View-csúszkát is, így kedvünk szerint alakíthatjuk a belátható tér szélességét. Megeshet azonban, hogy egy-egy címnél (bizony, téged nézlek, Combat Evolved) ez problémát jelenthet a fegyvermodelleknél. Ha így lesz, akkor a csapat kénytelen lesz korlátozni ezt az opciót.

3.
3.
crytek
#2: Brutálisan nehéz. Bátran mondhatom életem legnehezebb fpa játékai ezek. Az elsőnél felvergődtem a hajóra azt ott amikorrr minden irányból jönnek 600 halál után kiidegelve letettem róla hogy ez a széria valaha le lesz tolva legendaryn :(
2.
2.
Darksiders84
#1: Régen valahogy ez a sorozat nehéz fokozata nem tudott felidegesíteni nem úgy mint mostanság akármi na jó vannak kivételek amivel érdemes szórakozni decsak ha nem kínlódás. A Sekiro most amin örlődök mert jó lenne de lehet kicsesznék magammal a türelmetlenségem miatt.
1.
1.
crytek
Mindenképpen nekiesek majd pcn, hátha egérrel egy falatnyit könnyebb lesz a legendary szint ahol konzolon elvéreztem de nagyon csúnyán :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...