GDC 2019: Új platformokra is jön a Castle Crashers

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Miután a The Behemoth a Twitter-oldalán gyakorlatilag egyértelművé tette, hogy visszahozza a Castle Crasherst, tegnap hivatalosan is megerősítették, hogy Nintendo Switchre és PlayStation 4-re is kiadják a játékot.

A The Behemoth a múlt hét folyamán több ízben is félreérthetetlen bejegyzéseket tett közzé klasszikus kooperatív brawlere, a Castle Crashers kapcsán. A stúdió végül tegnap hivatalos keretek között is megerősítette, valóban Nintendo Switchre és PlayStation 4-re költözik az egy évtizede bemutatott játék.

Sajnos pontos megjelenési dátumunk nincs, így csak annyit tudni, hogy valamikor a nyár folyamán mutatkozik be a két új kiadás. Finomhangolt látványt kapunk, ami az eddigi 30 fps helyett most már stabil 60 fps-en pörög. Emellett megkapjuk a Back Off Barbarian minijátékot, továbbá az összes eddig megjelent letölthető bővítményt is. Az irányítás és más egyéb játékmechanikai elemeken is csiszol még a csapat, így például Switchen négyfős, lokális Joy-Con-támogatást is kapunk.

1.
1.
NECROSMOKE
WOW Jöhet. PS3-on annó 2011-ben játszottam. Max szintre kihuzni a karaktert nem volt könnyű, főleg az utlsó Boss hard fokozaton. Ki is trófeáztam 100%,ra.
Kiváncsil leszek, hogy PS4-en platina trófea lesz,e hozzá :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...