GDC 2019: Visszatérnek a Konami klasszikusai

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Most tavasszal és valamikor a nyár folyamán több fázisban, de visszatérnek a Konami olyan klasszikusai, mint a Castlevania, vagy a Contra. Továbbá a Konami Anniversary Collection-sorozat a kiadó árkádjátékait is feltámasztja.

A Konami Anniversary Collection egy sorozat lesz, aminek részeként először áprilisban érkezik majd egy gyűjteményes kiadás. Ez a kizárólag digitálisan, 20 dollár ellenében beszerezhető Konami Anniversary Arcade Classics lesz.

Az április 20-án megjelenő csomag olyan játékokat fog tartalmazni, mint a Haunted Castle, az A-Jax, a Nemesis, a Vulcan Venture, a Life Force, a Thunder Cross, a Scramble és a TwinBee. Ráadásként a pakk tartalmazni fog egy ebookot is, ami eddig soha nem látott szkeccseket, dizájn dokumentációkat fog tartalmazni, sok-sok, a fejlesztőkkel készült interjúkkal karöltve.

Ezt a megjelenést aztán nyáron követi majd két másik is. A Castlevania Anniversary Collection a fent említett ebook mellett tartalmazza majd a Castlevania, a Castlevania II: Belmont's Revenge, a Castlevania III: Dracula's Curse és a Super Castlevania IV epizódokat. Míg a Contra Anniversary Collectionben a Contra, a Super Contra, a Super C és a Contra III: The Alien Wars felvonásokat találjuk majd meg.

Mindegyik kollekció megjelenik majd Nintendo Switchre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...