Anthem - simán behúzta a februárt

Az NPD tájékoztatása szerint az Egyesült Államok februári eladásait tekintve nem talált legyőzőre az Anthem, ráadásul a kritikusok és a rajongók körében is vegyesen megítélt játék a stúdió történetének második legjobb nyitányát produkálta.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#35
#34: Tényleg szép. De mikor lesz benne valódi tartalom? A fejlesztő "vezír" (nem jut eszembe a neve) azt nyilatkozta még anno hogy a story nagy hangsúlyt fog kapni illetve azt hogy ez egy story orientált játék lesz. Egy masik nyilatkozata meg arról szólt hogy a gamerek több destiny "szerű" játékot akarnak..... reméljük az nvidia minden problémát megold és akik vartuk azok 1 év múlva beszerezhetik 30euros áron kész játékot vásárolva. Valamint remélik az első napos és előrendelő vásárlók hogy az nvidia megoldja azt amire a fejlesztők nem v9ltak képesek. Azaz hogy nem kell az embernek egy állandóan a töltőképrenyőt bámulnia. Valamint azt is hogy a páncél, fegyver típusok nem 2-5 féléből fog állni, hanem legalább 20-30-ból. Ez a game ebben a formában kb no man sky szint. Bevallom összesen 6órát játszottam vele de a grafikát és a repülést leszámítva ez egy telefonos game szint tartalmilag.
#33
#31: Nem vitázni jár ide hanem, hogy levezesse a feszültséget amiért a kisegítőben egész nap szívatják.
Ha megfigyeled, mindig reggel és délután aktív, amikor otthon van, suliidőben kussol.
#31
#27: Gondolod majd ezzel az öt éves gyerek értelmi szintjét alig megütő viselkedéssel fog itt veled akárki is is érdemi vitába szállni? Nagyjából ez a lehető legszánalmasabb módja érvelni, már ha lehet ezt egyáltalán annak hívni.
Lehet most páran bele tiportunk a kicsi lelki világodba, sebaj, majd kigyógyulsz belőle vagy diliházba jutsz. Nekem 8, hogy őszinte legyek,
Szumma szummarum, az Anthem még csak egy elmegy játéknak sem jó. Öt ezer forintot nem adnék érte, meg más értelmes ember sem.
A loot szar, és érdektelen. Semmi értelme legendaryre gyűjteni, vagy 30 órán át... Küldetések repetatívak, és teljesen érdektelenek. A megölt ellenségek ugyanott újraélednek. A menürendszer egy vicc. Az ai kőbuta. És még sorolhatnám. Egy lelketlen grind, amivel nem is lenne még baj, mert annak is megvan a célközönsége, de a kapott loot FOS. Egy nagy fos.
A töltés idő meg a legnagyobb vicc.
Vegyük, hogy Angry Joe egy csóró senki egy átlagos pc-vel (nem az...), tételezzük fel, hogy egy 2 tb-os 7200-as WD vinyója van (eléggé népszerű, legyen ez). Ez a kütyü szekvenciális írás-olvasásnál 150-140 Mb/s-ra képes. Videó van róla, hogy 4,5 percig tölt a játék. Egy öt perces küldetést. (4,5*60*145)/1024=38,2 gb
Ennyi idő alatt az egész játékot majdnem át lehet másolni ember. Akkor mit tölt ez ennyit? És nem hulladék? Ne viccelj már...
#29
#20: Én ezzel az emberrel nem is vitatkoznék a helyedben, mert egyértelmű, hogy egy percet nem játszott a METRO-val, főleg nem hard-on..
#28
#15: Ebben igazad van,szerintem nagyszerű játèk most nyomom legnehezebb fokozaton,igy nagyon para.èn sem èrtem hogy egy ilyen nagyszerű játèkot ami persze AAA nem teszteltek le,ez nagy hiba kedves gamekapocs.
#22
#19: https://youtu.be/wK4rF2KXD8M
Hogy támad....
Amugy angry joe kritikát néztem. Nincs szar gépe. Volt, hogy 5 percet töltött egy 4.5 perces küldetésért.
Aztán ai. Valami boss szerűséget gyepáltak 3-an. Ami kb tudomást sem vett róluk. Csak állt. Meg kb 2-3 percenként arrébb sétált 5 métert. Váó...
#17
#2: Az anthemben ugyanolyan csonthülye az ai. Sőt... Arról nem beszélve, hogy a questek meg viccek... Meg a játék fele töltésidő. Micsoda szórakozás... Egy hulladék az egész csillogó köntösben.