Újabb hat cím érkezik az Xbox Game Passbe

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 20.
  • Akció
Link másolása
Tempósan bővül az Xbox Game Pass felhozatala, a következő két hétben még öt játékot kapunk, és áprilisra is belengetett egy újabb címet a Microsoft. Holnap a Deus Ex: Mankind Divided és a What Remains of Edith Finch lesz terítéken.

Folyamatosan bővül az Xbox Game Pass kínálata. A hónap folyamán érkezett a szolgáltatásba a Just Cause 4, a Fallout 4, az F1 2018 és a LEGO Batman 2, a következő két hét során pedig további öt címet tölthetnek le az előfizetők.

Így holnap élesedik a felhozatalban a Deus Ex: Mankind Divided és a What Remains of Edith Finch, míg március 28-án a Vampyrra és a The Walking Dead: Michonne-ra számíthatunk. Érdemes lehet bekarikázni március 29-ét is a naptárban, hiszen aznap jelenik meg a magyar fejlesztésű Operencia: The Stolen Sun, ami ráadásul azonnal bekerül a szolgáltatásba.

A Microsoft emellett egy áprilisi címet jelentett még be: április 1-jén a Marvel vs. Capcom Infinite is elérhető lesz az előfizetők számára. (Április 4-én pedig a Minecraft érkezik ugyebár.)

7.
7.
godach
#4: Az amit te kérdezel, az az Xbox Live = PS+
Ez a Gamepass, havi előfizetés, cserébe majd 200 játékkal.
6.
6.
RangerFox
#4: Live Goldba 2 xone meg 2 x360 (bc) játékot adnak. A GamePass inkább a Ps Nowra hasonlít.
5.
5.
crytek
#4: Ár az kb ugyanannyi van amikor brutál akcióval 9k-ért kapsz 1 éves GOLD-ot és általában 4 fost szoktak adni...kivéve amikor akad benne értelmes game is.
Xbox 360-as címek a legkirályabbak ,mert azokat akkor is tolhatod ha nincs aktív GOLD-ot.
4.
4.
Darksiders84
Hogyis van ez az Xboxos dolog? Ps+ 13-18 ezer/év és havi 2 játék. Xboxon havonta hány játékot dobálnak és mennyi az előfizetése?
3.
3.
godach
Kemény. Hetek óta nézegetem az oldalakat, mit kellene venni, de a havi Humble mellett nem ruházok be semmire, mert tuti nem sokra rá bekerül ide, amikből am is bőven van pótolni való :D
2.
2.
Anti4730
Vampyr is jon , eskuszom ezek tenyleg nagyon toljak a cimeket a passba.
1.
1.
Gykrizsi
Na jó, hónap végén veszek egyet, nagyon jó címek jönnek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...