Év végéig húzzák a Life is Strange 2-t

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 21.
  • Megjelenés
Link másolása
A Dontnod elébe ment a találgatásoknak, és közzétette, hogy milyen menetrend szerint válnak majd elérhetővé a Life is Strange 2 további epizódjai. Maradnak az óriási szünetek, a szezonzáró így csak decemberben jön.

A Life is Strange 2 tavaly szeptemberben rajtolt el, és már a második résszel is alaposan megvárattak minket a Dontnod srácai: a folytatás csak négy hónapos késéssel, januárban érkezett meg.

Sajnos az ütemezés szempontjából nem sok jót vetített előre, hogy a fejlesztőcsapat azóta mélyen hallgatott a harmadik felvonás megjelenésével kapcsolatban, aki pedig arra tippelt, hogy a Dontnod a hosszabb szüneteket rendszeresíti az epizódok között, jól okoskodott.

A készítők a mai nap folyamán közzétették a Life is Strange 2 maradék három epizódjának megjelenési dátumát, és ez alapján egyértelmű, hogy nem kívánják elkapkodni az évadot: a harmadik, Wastelands címet viselő rész május 9-én érkezik, míg a negyedikre augusztus 22-ig, a szezonzáró ötödik epizódra pedig december 3-ig kell várnunk.

1.
1.
GAMEROD
Szerintem az első sorozat volt a legjobb, többet ért volna azt a történetet vinni tovább.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...