GDC 2019: Folytatódik a Vampire: The Masquerade

A korábbi beharangozók után a Paradox Interactive tegnap késő este hivatalosan is lerántotta a leplet a Vampire: The Masquerade - Bloodlines folytatásáról, ami a tervek szerint a következő esztendő első negyedévében jelenik meg.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#20
Hát én ellenvéleménnyel élnék. Ez az a játék és talán az egyetlen aminek többszőr visszakértem az árát mert nagyon akarom szeretni, de mérhetetlen undort érzek vele kapcsolatban.

Inkább nézek meg egy uwe boll féle bloodrayne-t, mint, hogy ezt jó érzéssel bárkinek ajánljam. A játék egyenesen ocsmány, a karakter modellek kidolgozatlanok és a mozgás / animáció botrányos és teljes mértékben természetellenes. Rendre beleakad a karakter a semmibe, egy gyufaszálon elbukik és sorolhatnám órákig.

Nagyon szeretném, ha végre csinálnának egy játszható játékot belőle, mert amit eddig az elődjéből láttam, az kritikán aluli !!! :(((
#19
#18: Ok, látom nehezen látsz tovább a polkorrekt lózungok szajkózásánál szóval felesleges vitázni. A szélesebb karakterkreálás még nem annyira polkorrekt, politika meg olyan játék témáját is képezi, aminek nagy népszerűsége van, pl.: Mass Effect, Deus Ex.

De feladom, inkább tartsd szarnak a játékot.
#17
Jó lesz ez, bár remélem mindenki látja, hogy a "gameplay" az egy renderelt jelenet az egész, nem így fog kinézni.
Amúgy nagyon várós! remélem sokmindent beleraknak ami kell!
#16
#15: Azt írták, hogy akár homoszexuális karaktert is kreálhatsz, "szélesítik" a karakterkreálás lehetőségét. Aki ilyet akar csinálni annak egészségére, nem értem ezen mit problémázol, azt meg főleg nem értem, ezért miért temetsz a bejelentés után még egy nappal sem (!) egy játékot.

Továbbá, számomra egy forrás nem forrás. Az amit linkeltél az egy nyivákoló blogbejegyzés szintjét éri el és ez még messze áll a hiteles információtól.
#14
#10: Megerősítették, hogy lesznek benne régi kedvenc karakterek az első játékből, szóval én jó szívvel ajánlom neked, marhára fogod élvezni, garantálom! :)
#13
#6: Van a játékhoz magyarítás is, én személy szerint nem próbáltam, de állítólag igényes lett.
#12
#7: Olvastam egy csomó meg nem erősített és alá nem támasztott általánosítást egy köpködőoldalról, ahol ráadásul meg is erősítik, hogy persze, lesz benne mai politika és állást is foglalhatsz benne. Nekem ez továbbra is tetszik.
Az egész cikk egy ki tudja honnan vett pletykákon alapuló megalapozatlan dühöngés, és habár az író értékrendjével alapvetően nagyon is egyet értek, az említett dolgok egy vámpíros, politikán alapuló játékban kimondottan tetszenek :)
Bocs, de én azért még nem temettem el a játékot.
#11
#6: Szerintem bőven jó a GoG.com-os verzió ami tartalmazza a játékhoz kiadott patchek basic verzióját, ami csak annyit nyúl bele a játékba, hogy a hibákat orvosolja és nem ferdíti el a játékmenetet, emellett a gog-os példány támogatja az új gépeket, új op rendszereket, magas felbontásokat és széles képarányokat. Én sokáig magam patcheltem a játékot, de amióta ez megvan ezt szoktam elővenni, újra meg újra.
#10
#8: Már csak azért is érdekel, mert lehet, hogy pótolni kéne előtte az első részt, ha ez tényleg annyira egyeneságú folytatás lesz, meg amúgy nagy kultusza van ennek a játéknak rá kéne néznem majd.
#9
#7: Mhm...oké...és?

Mellesleg én még várnék a "Kár érte..." kijelentéssel egy picit, nem pedig ilyen minősíthetetlen csapongó blogokat olvasnék, alig 8 órával a bejelentés után, ahol valami nyomoronc, már összeesküvés-elméleteket szövöget a 2x2 méteres kis garzonlakásában.
#8
#6: Vannak hozzá textúra modok is, egyébként - bár én egy PICIT elfogult vagyok - azt mondom, hogy a játék látványra is kifejezetten elfogadható a mai napig, a színek élénkek, a karakterek, az arcmimika szerintem bravúros, én a moddb.com-on nézelődnék textúra upgrade ügyben, ott elég sok van.
#6
#3: A modok mennyire rázzák fel a játék látványvilágát? Nem feltétlen csúcsszép kinézetet szeretnék, csak olyat, ami nem szembántó.
#5
Ez aztán hangulatos! Bevallom sose játszottam az első részével de ezek után ki kell próbálnom
#4
Nekem annó kimaradt az első rész, de most eljött az ideje, hogy pótoljam. :-)
#3
15 éve nem játszottam normális vámpíros játékkal, csak a Bloodlines megy újra meg újra, minden évben egyszer kötelezően az aktuális legújabb patchekkel, modokkal.
#1
Jöhet!