Battlefield V - mi várható a Firestorm után?

  • Írta: szlav
  • 2019. március 23.
  • Letöltés
Link másolása
Kétségtelen, hogy a Battlefield V saját battle royale-módja, a Firestorm a játék eddigi legjobban várt tartalmi frissítése, de a DICE még korántsem végzett az online shooterrel. Felvázolták, hogy mire számíthatunk a következő hónapokban.

Jövő hét elején hatalmas vérfrissítést kap a Battlefield V, ugyanis végre megérkezik a Firestorm, a széria első próbálkozása a battle royale zsánerében. A hatalmas térkép és a grandiózus, tankokat és helikoptereket felvonultató csaták garantáltan feldobják majd az online shooter világát, de a végállomás még messze van - a DICE felvázolta, hogy mire számíthatunk az új játékmód premierje után.

Ahogy azt a mellékelt ábrán is láthatjátok, március 25-én kezdetét veszi a Trial by Fire. Ennek élvonalát ugyebár a Firestorm vezeti, de a fejezet lefutása alatt kapunk majd néhány új Combined Arms-missziót, a Mercury nevű pályát, amely Kréta szigetére vezényel minket, valamint egy új játékmódot az Outpost személyében.

Júniusban kezdetét veszi a nyári kampány, a Defying the Odds. Új játékmódok és térképek várnak majd ránk, köztük egy közelharci városi pálya, valamint Marita, amely ismételten csak Görögországba visz el bennünket. Őszre maradt az Awakening the Giant, amely egy vadonatúj hadszínteret nyit meg a Battlefield V repertoárjában. Sokat egyelőre nem árultak el ezzel kapcsolatban, de a címből ítélve mi egy kis csendes-óceáni akcióra tippelnénk.

A Battlefield V elérhető PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

27.
27.
Lorthirash
#24: Korábban már részletesebben kifejtettem a véleményem miért jó ez a játék, és hogy mi volt a hiányérzetem. Azonban azzal nem tudok most már egyet érteni hogy nincs tartalom, mert a Firestorm önálló játékként is megállná a helyét.

Sokan az a gond nem is játszottak a játékkal és azt gondolják ugyanolyan mint mikor megjelent, pedig ez nem igaz.
24.
24.
ollie92
#22: A profilképed a jól ismert " sose nyomd fullba a kretént"....

Ingyen tömik tartalommal ? Ez lenne a helyes kifejezés 2019-ben ?
11.
11.
ollie92
#10: Nézz jobban utána, Dice NEM segített nekik, csak felügyelte a munkálatokat. Ne védd minden áron azokat a tehetetlen svéd balfaszokat.
10.
10.
Lorthirash
#6: Nincs igazad, a Criterionnal együtt fejlesztették, de már jó ideje együtt dolgoznak egyébként másik projekten is besegítettek.
A battlefront 2-t most hagyjuk van itt tartalom és lesz is még, inkább ez mint egy bugos hokit kapjunk.
4.
4.
ollie92
Szánalmas az EA Dice ! A retek banda ugyan ezt már elsütötte a Battlefront 2-vel. A játékvilág legalja, mélyebben mint a fallout 76.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...