Battlefield V - mi várható a Firestorm után?

Kétségtelen, hogy a Battlefield V saját battle royale-módja, a Firestorm a játék eddigi legjobban várt tartalmi frissítése, de a DICE még korántsem végzett az online shooterrel. Felvázolták, hogy mire számíthatunk a következő hónapokban.

Jövő hét elején hatalmas vérfrissítést kap a Battlefield V, ugyanis végre megérkezik a Firestorm, a széria első próbálkozása a battle royale zsánerében. A hatalmas térkép és a grandiózus, tankokat és helikoptereket felvonultató csaták garantáltan feldobják majd az online shooter világát, de a végállomás még messze van - a DICE felvázolta, hogy mire számíthatunk az új játékmód premierje után.

Ahogy azt a mellékelt ábrán is láthatjátok, március 25-én kezdetét veszi a Trial by Fire. Ennek élvonalát ugyebár a Firestorm vezeti, de a fejezet lefutása alatt kapunk majd néhány új Combined Arms-missziót, a Mercury nevű pályát, amely Kréta szigetére vezényel minket, valamint egy új játékmódot az Outpost személyében.

Júniusban kezdetét veszi a nyári kampány, a Defying the Odds. Új játékmódok és térképek várnak majd ránk, köztük egy közelharci városi pálya, valamint Marita, amely ismételten csak Görögországba visz el bennünket. Őszre maradt az Awakening the Giant, amely egy vadonatúj hadszínteret nyit meg a Battlefield V repertoárjában. Sokat egyelőre nem árultak el ezzel kapcsolatban, de a címből ítélve mi egy kis csendes-óceáni akcióra tippelnénk.

A Battlefield V elérhető PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

33 komment - szólj hozzá!