Battlefield V - mi várható a Firestorm után?

Kétségtelen, hogy a Battlefield V saját battle royale-módja, a Firestorm a játék eddigi legjobban várt tartalmi frissítése, de a DICE még korántsem végzett az online shooterrel. Felvázolták, hogy mire számíthatunk a következő hónapokban.
  • Írta: szlav

Kommentek

#33
#29: A helyzet az hogy megvettem a Black Ops 4-et 10 óra után abbahagytam, játszottam a Pubgvel 500+ órát, ami alapjaiban jó lehetne, de sajnos a fejlesztők leszarják. Aztán mivel korábban már játszottam battlefieldet, gondoltam teszek egy próbát BFV-el mert alapvetően én szerettem mindig is a szériát. Engem nem érdekelt az hogy az otherworld hogyan szarozza a játékot ami egy szánalmas youtube csatorna mint ahogy azok 90%-a, ki akartam próbálni saját szememmel látni milyen a játék, kicsit sem érdekelt a single. Olyan fps-t akartam amiben normálisabb gunplay van jó a balansz, és rendes pályák vannak nem csak ilyen arena shooter az egész. Az már csak hab a tortán hogy az Audio-vizuális élmény pazar.

Barátommal elkezdtünk játszani és felüdülés volt a játék új cod meg pubg után,
nem értem miért baj ez. Rengeteget toltuk cod4-et meg mw2-t ahol még voltak normális mapok is meg persze hc mod, később toltuk BF4-et, és azóta gyakorlatilag nem találtunk normális fps-t.
A BF1 jó játék volt, de a fegyverek sebzése nem volt az igazi, kicsit nehezen haltak benne emberek sok esetben, meg nem érdekelt az 1. VH, már akkor tudtam hogy a következő rész (BFV) fog jobban érdekelni.
#31
#29: Az alapmechanika, a lövés, stb. nem változik. Elég sok videó van már, ahol komplett köröket (legalábbis minimális vágással) meg lehet nézni. Ebből látszik a lootrendszer, a pálya mérete, hogy hogy néz ki a squad play, hogy működik az inventory, stb... Mi a f*szt ne lehetne ezen látni már, gőleg olyannak, ki az alapjátékkal is játszik és tetszik neki? Neked ennyire nincs semmi örömöd az életben, hogy általad utált játék alatt kell 10 éves pistike módjára kommentelj?
#27
#24: Korábban már részletesebben kifejtettem a véleményem miért jó ez a játék, és hogy mi volt a hiányérzetem. Azonban azzal nem tudok most már egyet érteni hogy nincs tartalom, mert a Firestorm önálló játékként is megállná a helyét.

Sokan az a gond nem is játszottak a játékkal és azt gondolják ugyanolyan mint mikor megjelent, pedig ez nem igaz.
#26
#17: 200+ órám van benne és én nem untam meg.
#24
#22: A profilképed a jól ismert " sose nyomd fullba a kretént"....

Ingyen tömik tartalommal ? Ez lenne a helyes kifejezés 2019-ben ?
#23
#20: Még mindig szánalmas vagy csicskagyerek XD
#22
#5: Azt sem tudja mit beszél. INGYEN tömik tartalommal, nem kérnek pénzt. Amúgy is jó a játék. De ugye, van akinek minden büdös.
#21
#3: Haver, veled komoly gondok vannak!
#18
#16: Akkor téged se az eszed fog megölni hombre..