Battlefront II - érkezik a Capital Supremacy

  • Írta: szlav
  • 2019. március 23.
  • Letöltés
Link másolása
Jövő héten landol a Star Wars: Battlefront II várva-várt új játékmódja, a Capital Supremacy. A klónháború látványos ütközeteit egy időben vívhatjuk meg a talajon harcolva és az űrben repkedve is.

Nem lustálkodott mostanában a DICE, sűrű hete lesz a grandiózus online shooterek szerelmeseinek a jövő héten. Nem elég, hogy március 25-én, azaz hétfőn megérkezik a Battlefield V-be a Trial by Fire, vele együtt pedig a Firestorm battle royale-módja, rá egy napra a Star Wars: Battlefront II is kibővül az eddigi leghatalmasabb játékmódjával.

Az utóbbi pár hónapban Grievous, Obi-Wan, Dooku és Anakin is megérkeztek a frontvonalra, így a klónháborúk eseménysorozata lassan véget ér. Előtte azonban még egy hatalmas durranásra számíthatunk, érkezik ugyanis a Capital Supremacy, ahol a földi gyalogos seregek és az űrben cikázó pilóták egy közös arénában küzdhetnek meg egymással. 20v20 meccsekről lesz szó, de mindkét oldalhoz társul majd 12 MI-csapattárs is. Így az ütközetek még akciódúsabbak lesznek anélkül, hogy valaki folyton elhappolná előlünk a hősöket.

Hogyan is néz ki egy ilyen meccs? Mindkét csapat a bolygó felszínén kezd, ahol el kell foglalniuk néhány kulcsfontosságú állást. Az elfoglalt helyszínek pontokat termelnek, egy bizonyos pontszám elérése után pedig megérkeznek a csapatszállító hajók. Itt kezdődik az űrcsata, a csapatszállítókat ugyanis el kell juttatni az ellenfél anyahajójához. Az ellenséges terepen ezután fel kell törnünk a két páncélajtó közül egyiket, majd egy időzített bomba segítségével belülről el kell pusztítanunk az anyahajó kulcsfontosságú rendszereit.

Az új játékmód kezdetben csak a Geonosis-pályán lesz játszható (később ezt a csapat elhozza más helyszínekre is) a klónháborúk idején. Ennek megfelelően alakulnak a hősök is: a jók oldalán Obi-Wan, Anakin, Yoda és Chewbacca száll majd harcba Grievous, Dooku, Darth Maul és Bossk gonosz csapatával. Mindkét oldal kap egy-egy különleges új egységet is. A klónokhoz csatlakoznak az ARC Trooperek, a szeparatistákhoz pedig a BX-sorozatú droidkommandósok.

9.
9.
Schwag
#5: Nem :D minden jatekmodra talal meccset max playerrel
Rendesen nyomjak meg
Varni kell egy percet max es ennyi de ez semmiseg
8.
8.
revdav11
Én a mai napig játszom vele kisebb-nahyobb kihagyásokkal. Xboxon mp-ek alatt feltölti a lobby-t.

Volt egy gyengébb időszak, de az új tartalmak és az EA-Access megdobta a létszámot.

Várom az új játékmódot, bár ez az 1 pálya egyelőre csalódás. Az Extraction-höz is lassan egy év alatt dobtak 1 újrahasznosított pályát, szóval a mapokkal nem kapkodnak...
7.
7.
RangerFox
#6: Ps4-en van mindenhol bőven játékos még, emiatt nem kell tartanod.
6.
6.
Kovbaj
#5: Gondolkodtam rajta, hogy megvegyem ps4en akciós, de ettől féltem.
5.
5.
pjoco
#3: Kevesen még vannak. Sajna legtöbb játékmódban nincs elég ember. Supremacy-ban viszont mindig talál meg a Heroes VS Villainsban is szokott.
3.
3.
Kovbaj
Ezzel játszik még valaki?
1.
1.
ollie92
"Az új játékmód kezdetben csak a Geonosis-pályán lesz játszható (később ezt a csapat elhozza más helyszínekre is) a Klónháború idején." Értsd : Soha, vagy talán majd jövőre...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...