Érkezik a Persona 5: The Royal

  • Írta: szlav
  • 2019. március 23.
  • Teaser
Link másolása
A korábban csak Persona 5: R címmel belengetett folytatás végre megkapta a valódi alcímét. A különleges JRPG következő felvonásáról egyelőre nem sokat tudni, de egy titokzatos hölggyel már most megismerkedhetünk.

"Mit gondolsz a Phantom Thieves csapatáról?" - kérdezi egy ismeretlen férfi hang. A titokzatos lány válasza hamar felcsendül: "Az embereken segíteni egy nagyszerű dolog, de azt kell mondanom, nem kedvelem őket. Nem hiszem, hogy a Phantom Thieves tagjainak módszerei jobbá tennék a világot, vagy bárkin is segítenének. Végső soron úgy gondolom, hogy ezen csak önmagad segíthetsz."

Ezeket a titokzatos szavakat hagyta hátra a Persona 5: The Royal első igazi teaserének főszereplőnője. Hogy ki ez és mégis kinek az oldalán áll? Főszereplő, netán főellenség lesz belőle? Jó kérdés, mi sem tudnánk megválaszolni, az mindenesetre örvendetes, hogy a tavaly év végén belengetett Persona 5: R végre megkapta teljes alcímét, így a The Royal névvel kerülhet a köztudatba.

Egyelőre ennyi, továbbra is találgatunk, hogy miféle játék lesz a PlayStation 4-re készülő Persona 5: The Royal, de ha minden jól megy, akkor április 24-én többet is elárulnak róla az akkor esedékes Persona Super Live koncert alkalmával.

13.
13.
azureknight0715
Végefele tartok, nagyon jo kis játék de baszott hosszú, és közbejöttek más játékok is ugyhogy egy kis szünet most, de teljesen megérte.
9.
9.
kamgecam
Csapj le rá bszod!!! Én előrendelésbe vettem és nem bántam meg Atlust támogatjuk. :) Ha megbánod és nem terszik a game, írj privátba kifizetem neked. Komoly!
5.
5.
kamgecam
4.
4.
kamgecam
Jöhet, a P5 a gen egyik legjobb játéka. Igazi mestermű. És nem, nem azért mert ps ex, mielőtt még valamelyik frusztrált nagyokos bedadogná hanem azért mert egy kurva jó játék.
2.
2.
TrishtanAG
#1: Bővített kiadás lesz az eredeti játékból, csak az a kérdéses, hogy komplett folytatásról van-e szó, mint a 2. Persona-nal, meg a 3.-nál volt, vagy "csak" egy kibővítésről, mint a 4.-nél.
1.
1.
Kovbaj
Sziasztok valaki megtudná monda, hogy ez most egy dlc lesz az alap Persona 5höz, vagy ahoz a táncos ugribugrához lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...