Kétéves a PUBG

  • Írta: sirdani
  • 2019. március 24.
  • Hír
Link másolása
A PUBG Corp. egy ingyenes játékon belüli sapkával és egy évfordulós ünnepi videóval köszöni meg a játékosoknak azt a hatalmas támogatást, mellyel a megjelenés óta eltelt két évben ajándékozták meg a játékot.

A hétvégén töltötte be második évét a PUBG, mely alkalomból a játék fejlesztéséért felelős vállalat fejese, CH Kim egy videóüzenetet intézett a játékosokhoz. Ebben említést tesz többek közt az ingyen begyűjthető évfordulós sapkáról, illetve az elmúlt év gyümölcsöző munkálatairól, melyek a Fix PUBG kampányban csúcsosodtak ki.

„De csak azért, mert most azt ünnepeljük, hogy milyen messzire jutottunk, még nem jelenti azt, hogy ne lennénk tudatában annak, hogy még mennyi feladat vár ránk. Jelenleg nyakig benne vagyunk az első pályánknak, vagyis Erangelnek a továbbfejlesztésében. A folyamat első változásai a lootok javítása és mennyiségének növelése már elérhető a tesztszervereken, ahol szívesen vesszük a meglátásaitokat is.”

Az ingyen sapka bezsebeléséhez egyébként konzolokon nem kell mást tennünk, mint április 9. és május 7. közt bejelentkezni a játékba, és máris miénk lehet a zsákmány. A PC-s játékosoknak némileg bonyolultabb az ügy, nekik március 27-től április 24-ig lesz lehetőségük megszerezni az ünnepi relikviát a játék boltjában.

19.
19.
s4jtqkac
#16: Leszarják. Mint a szerkesztés gombot.
18.
18.
Ooorky
#16: Csökenne a klikkelések száma, ezért nem :-)
17.
17.
sloth
16.
16.
godach
A folyamatos inzultálás és burkolt sértegetés nem kerül moderálásra?
Csak kérdezem?
15.
15.
Ooorky
#12: Gondolom keveset vagy ezen az oldalon, az az ember akinek válaszoltál egy sokadik troll itt a GK-n, tudja az, hogy ki az az Ecneb csak megjátsza az e......
14.
14.
user101
Fejik a tehenet, amíg meg nem döglik... értem én, na de mi lesz utána ? :)
10.
10.
tirpa
#2: A PlayerUnknown’s Battlegrounds (röviden: PUBG) többjátékos módú battle royale játék, amelyet Brendan Greene tervezett és a PUBG Corporation fejleszt. A játék 2017. március 23-án jelent meg korai hozzáférésű játékként a Steamen, majd 2017. december 21-én került ki az 1.0-ás verziója.
A játék Többjátékos módban játszható. Először egy repülőgépből kiugorva le kell ejtőernyőznünk a szigetre, ahol földetérés után fegyvereket, páncélokat és hátizsákot kell találni, majd meg kell küzdeni a többi játékossal. A szigeten van egy kör, ami még jobban közelebb keríti a játékosokat egymáshoz. Aki körön kívül van, folyamatosan sebződik. Az győz aki utolsónak marad talpon a szigeten. Emellett vezethetünk autókat, motorokat és hajókat, amikkel utazhatunk egyik helyről a másikra. Röviden ennyi.
8.
8.
ZeDi
Nekem 430 óra van benne és minden percét élveztem. Igaz hogy nem egy szép játék és vannak hibái de engem mégis szórakoztat!
7.
7.
godach
#6: Téged nem érdekel. Érthető.
Nem sikerült nyerned benne, ezért haragszol rá, Érthető. (nekem sem, egyébként) de nem lázongok, taknyos kölyökként ellene.
Nem a te stílusod, az is érthető.
Az nem érthető, hogy egy nem jó játék alatt, ami nem érdekel téged és nem foglalkozol vele, mi a bal bokámat keresel, komment szekcióban, meggyőzni mást? :)
5.
5.
godach
#2: Egy igen jó témát felkaroló, nem hibátlan, milliókat a képernyő elé szegező játék.
3.
3.
Yanez
#2: Egy G nevű angol kocsma.
1.
1.
sanada
Néztem múltkor jó kis gémpléj videjót róla és az fogalmazódott meg bennem, hogy hogy az anyjába néz ki ez a retek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...