RTX-támogatást kap a Shadow of the Tomb Raider

A Square Enix, az Eidos Montréal és a Crystal Dynamics alkotása eddig sem bánt kesztyűs kézzel a számítógépekkel, de a legújabb frissítése után tényleg az utolsó csepp erőt is kinyüstölhetjük vele masináinkból; jönnek az RTX-funkciók.

A Shadow of the Tomb Raider grafikája eddig is lenyűgöző volt, ám a PC-s játékosoknak a legújabb frissítés feltelepítése után most már tényleg áll-leejtős látványban lehet részük; végre elérhetővé váltak az Nvidia RTX-funkciói, melyeknek hála egy teljes mértékben átdolgozott, valós idejű sugárkövetésen alapuló árnyékolási rendszert kapunk. Amennyiben rendelkezünk RTX-kompatibilis Nvidia-videokártyával, minden eddiginél élethűbb fényekkel és árnyékokkal találkozhatunk, melyek jókorát dobnak a látványvilág összhatásán is.

A PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en elérhető Shadow of the Tomb Raiderrel egyébként nem csak emiatt érdemes tenni egy próbát, hanem azért is, mert a játék márciusban kapta meg a legújabb DLC-jét, melyben Kukulkan isten szentélyéből próbálhatjuk meg kiverekedni magunkat.

13 komment - szólj hozzá!