Fortnite - vigyázz, a talaj lávából van!

  • Írta: szlav
  • 2019. március 25.
  • Letöltés
Link másolása
Ugye mindenkinek megvan gyermekkorunk egyik örökzöld játéka, amikor csakis a kanapén, az asztalon, vagy a székeken közlekedhettünk, mert a padló lávából volt? A Fortnite új játékmódja is erre az ötletre épít.

Egy újabb limitált ideig futó játékmóddal készül a Fortnite: Battle Royale. Szakállas mém, hogy az Epic népszerű játéka a gyerekek új napközije lett, de a The Floor is Lava során az öregebbek is újra átélhetik azt, hogy milyen érzés volt apró lurkóként a bútorzaton közlekedni, elkerülve a padló forró láváját.

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy hogyan is fog kinézni az új játékmód, de a mellékelt kép alapján valószínűnek tűnik, hogy duóban mindenképp nekiugorhatunk az új kihívásnak. Na de mi a helyzet a lávával? Egy állandó hömpölygő folyamról lesz szó, vagy ez is úgy árasztja majd el a szigetet, mint a kívülről érkező vihar köre? Hamarosan mindenre fény derül.

A Fortnite ingyenes Battle Royale részlege elérhető PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en, Nintendo Switchen és mobileszközökön is.

1.
1.
Szudzsio
Engem olyan szinten irritál ez a játék már a megjelenése óta, hogy arra nincsenek szavak... 30 perc játék után behánytam tőle... Hulladék...
De hát ugye ízlések és pofonok, nem vagyunk egyformák :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...