Steamen is megjelennek a Bethesda játékai

Nagyon úgy néz ki, hogy nem igazán jött be a Bethesdának, hogy saját felületére próbálta meg átterelni játékai vásárlóit, így a kiadó megerősítette, jövőben megjelenő címei a Steamen is elérhetőek lesznek.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#17
#16: Tavaly már volt ebből egy pacsirta által gerjesztett flame war az egyik pubg hír alatt, hogy valaki az Early Access-t EA-nak rövidítette, pedig azt szerinte csak és kizárólag az electronic arts-ra lehet használni...
Ennek megismétlődését megelőzendő írtam ezt le ;-)
#15
#14: Mi is lenne veletek nélkülem. Elvesznétek a mocsárban.
#14
#5: Igy van! Minden szavad arany!
#12
#9: Jaja. Szeretem a túlélőjátékokat, lootolgatni stb.
Fallout világban sem lehet rossz. Pár haverom nyomta és bár az ő véleményük szerint is early access erősen, mégis el voltak vele jó pár órát.
Nem annyira gáz az (Ha teljes árat és a sok zsidó megoldást nézzük, persze felháborító, de nemrég már 8-9 $-ért dobálták, annyit meg biztosan megér.
Am te próbáltad?
#11
na akkor végleg törlöm is, már nem is tudom miért van fenn, azt hiszem még a kártyás játékukat próbáltam ki, aztán a multis elder scrollst amikor ingyen volt egy ideig, egyik se jött be különösebben
#10
Outward egyidejűleg jelent meg steam-en és epic (fail) store-ba is. Nagyon kíváncsi leszek rá lesznek-e kiadva vs számok a két store között. Hogy beszélhetünk-e harcról vagy csak sima mészárlás lesz (a valve javára)
#8
Na ez jó hír. A Fallout76-ot is a kliens miatt nem vettem meg.
#5
#4: Csak arra kellett, hogy a Fallout 76-ra ne kérhessenek refund-ot az emberek, ha Steam-re jött volna mindenkinek vissza kellett volna fizetniük az árát megjelenés után.
#4
Volt saját kliensük? Nem is tudtam.